Σπίρτζης σε Μητσοτάκη: «Ακούγατε τις συνομιλίες με τον Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ;»
11:36 - 09/09/2022
Σε αποκαλύψεις όσον αφορά την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του με το κακόβουλο λογισμικό Predator προχώρησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.Σε αποκαλύψεις όσον αφορά την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του με το κακόβουλο λογισμικό Predator προχώρησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.Οι δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη: «Κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριο Ντογιάκο, έπειτα από τη διαπίστωση ότι μου είχαν σταλεί δύο SMS με μολυσμένα μηνύματα για την παγίδευση […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπρίτζης σε Μητσοτάκη: Ακούγατε τις συνομιλίες μου με τον Τσίπρα, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένειά μου;
Καταγγελία ότι παρακολουθήθηκε με το σύστημα Predator έκανε ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης - Τι αναφέρει μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στον Άρειο Πάγο
Διαβάστε το στο tovima«Κ. Μητσοτάκη, ακούγατε τις συνομιλίες μου με τον κ. Τσίπρα, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένειά μου;»
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, πετώντας απευθείας το γάντι σπροσωπικά στον πρωθυπουργό. «Κ. Μητσοτάκη, ακούγατε τις συνομιλίες μου με τον κ. Τσίπρα, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένειά μου;», [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr