Τιμωρημένος ο Μαρσέλο, δεν παίζει με τον Ολυμπιακό
12:56 - 09/09/2022
Ο Μαρσέλο πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να τον δηλώνει για την 4η αγωνιστική της Super League. Ο Βραζιλιάνος “κουβαλούσε” την ποινή από τη La Liga και τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που πιστοποιήθηκε στα έγγραφα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ούτως ή άλλως ο Μαρσέλο αναμένεται σε περίπου 10 ημέρες να βρίσκεται σε […]
The post Τιμωρημένος ο Μαρσέλο, δεν παίζει με τον Ολυμπιακό first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διάστρεμμα ο Τσιγγάρας, δεν παίζει με τη Ρεμς
Ο Χάρης Τσιγγάρας δεν θα είναι διαθέσιμος για το επερχόμενο ματς της Τουλούζ με τη Ρεμς, καθώς ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό.
Διαβάστε το στο Και δεύτερος Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!
Ο πιτσιρικάς είναι 1,74 σε ηλικία 13 ετών!
Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΔιάστρεμμα ο Τσιγγάρας, δεν παίζει με τη Ρεμς
Διάστρεμμα ο Τσιγγάρας, δεν παίζει με τη Ρεμς
09/09/2022
Για το μέλλον μετατίθεται το ντεμπούτο του Χάρη Τσιγγάρα με τη φανέλα της Τουλούζ, καθώς δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής (11/9) κόντρα στη Ρεμς.
Ο Ελληνας χαφ υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή προπόνηση του club και καλείται να μείνει για μερικές ημέρες εκτός δράσης.
Διαβάστε το στο filathlos.grΒΙΝΤΕΟ - Μπόουλερ: «Έχω εντυπωσιαστεί με τον Ολυμπιακό»
ΒΙΝΤΕΟ - Μπόουλερ: «Έχω εντυπωσιαστεί με τον Ολυμπιακό»
09/09/2022
Ο Τζος Μπόουλερ, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Ναντ (2-1) στους ομίλους του Europa League, μίλησε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την ήττα των ερυθρολεύκων.
Μεταξύ άλλων, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον Ολυμπιακό και την ποιότητα της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
"Ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με τον Ολυμπιακό και που έπαιξα στη διοργάνωση, όμως το να χάνεις στη λήξη δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Είμαστε απογοητευμένοι όλοι στα αποδυτήρια.
Είναι εύκολο να πεις μετά τη λήξη
Διαβάστε το στο filathlos.gr