Ζαχίντ: «Είναι εκπληκτικό να παίζεις στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι»
17:26 - 17/01/2020
Ο Γκαγιάς Ζαχίντ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη (19/1, 15:00), μίλησε για την πρόκριση απέναντι στον ΠΑΣ, αναφέρθηκε στο δανεισμό του από τον ΑΠΟΕΛ, υπενθυμίζοντας ότι περνάει εκπληκτικά στον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζαχίντ: «Είναι εκπληκτικό να παίζεις στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι»
Ο Γκαγιάς Ζαχίντ αναφέρθηκε στο δανεισμό του από τον ΑΠΟΕΛ, υπενθυμίζοντας ότι περνάει εκπληκτικά στον Παναθηναϊκό.
Continue reading Ζαχίντ: «Είναι εκπληκτικό να παίζεις στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΖαχίντ: «Είναι εκπληκτικό να παίζεις στον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι»
Ο Γκίας Ζαχίντ σε δηλώσεις του μίλησε για την έως τώρα εμπειρία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τις σκέψεις του ενόψει του καλοκαιριού όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ.Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού:Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε με το λιγότερο τρία γκολ, καθώς είχαμε χάσει το πρώτο ματς σε ένα πολύ κακό γήπεδο, ενώ στο γήπεδό μας το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στη μοναδική φάση που έκαναν σε όλο το ματς,η πρόκριση έγινε ακόμα πιο δύσκολη.Ξέραμε ότι είχαμε την ευκαιρία μας. Το είχαμε κάνει και με την ΑΕΚ. Ξέραμε ότι αν συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και τους πιέσουμ
Διαβάστε το στο filathlos.gr