Βασιλιάς Κάρολος: «Οφείλω στη μητέρα μου ένα τεράστιο χρέος»

20:16 - 09/09/2022

Στο πρώτου του διάγγελμα ως βασιλιάς, ο Κάρολος Γ’ μίλησε εμφανώς συγκινημένος για την απώλεια της μητέρας του, Ελισάβετ.

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλιάς Κάρολος: «Οφείλω στη μητέρα μου ένα τεράστιο χρέος»

Στο πρώτου του διάγγελμα ως βασιλιάς, ο Κάρολος Γ’ μίλησε εμφανώς συγκινημένος για την απώλεια της μητέρας του, Ελισάβετ.

Διαβάστε το στο tovima

Βασιλιάς Κάρολος: «Οφείλω στη μητέρα μου ένα τεράστιο χρέος» – Η αναφορά στην Καμίλα και τους γιους του

Βασιλιάς Κάρολος: «Οφείλω στη μητέρα μου ένα τεράστιο χρέος» – Η αναφορά στην Καμίλα και τους γιους του 09/09/2022 Το πρώτο του διάγγελμα προς τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου απηύθυνε ο Κάρολος Γ’, ο οποίος αύριο, Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, θα ανακηρυχθεί επισήμως βασιλιάς στη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Διαδοχής στο Λονδίνο. Το Συμβούλιο Διαδοχής θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 10:00 τοπική ώρα (12:00 ώρα Ελλάδας) στο Παλάτι του Αγίου Ιακώβου και η ανακήρυξη του Καρόλου ως βασιλιά θα αναγνωσθεί δημόσια μία ώρα αργότερα, από τον εξώστη του παλατιού και, την επομένη, σε όλες τις επαρχίες του Ηνωμένου Βασιλείου.   «Η βασίλισσα Ελισάβετ έζησε μία

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»