Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Αλέξης Τσίπρας μου έδειχνε υποκλοπές της ΕΥΠ
00:32 - 10/09/2022
Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό προκαλούν οι αποκαλύψεις της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας της είχε δείξει αναφορές από υποκλοπές της ΕΥΠ. Σύμφωνα με αυριανό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η κα Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της αποκαλύπτει ότι ήταν και η ίδια υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και ότι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αποκαλύπτει ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να της δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ
Διαβάστε το στο Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει – Ήθελε να μου δείξει παρακολουθήσεις της ΕΥΠ
Για προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να της δείξει παρακολουθήσεις της ΕΥΠ με σκοπό να την επηρεάσει κάνει λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής. «Ο ίδιος ο Τσίπρας επιχείρησε να με επηρεάσει, επικαλούμενος παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, που μάλιστα θέλησε να μου δείξει», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σε συνέντευξή της στα Παραπολιτικά, προσθέτοντας ότι «αφορούσε κρατούμενο, ο οποίος, υποτίθεται, σχεδίαζε να φάει έναν ΣΥΡΙΖΑίο. Τότε, είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις». Επιπλέον, εξήγησε ότι «είχα αρνηθεί να δω τις υποτιθέμενες απομαγνητοφωνήσεις και του είχα πει: “Να προσέχεις ποιοι σου δίν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ
Με τις παρακολουθήσεις να απασχολούν το τελευταίο διάστημα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε επιχειρήσει να της δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποκαλύπτει ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να την επηρεάσει επικαλούμενος […]
Το άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ – Παρακολουθούσαν και μένα
«Βόμβες» πέταξε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και άλλοτε σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών της ΕΥΠ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».«Βόμβες» πέταξε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και άλλοτε σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών της ΕΥΠ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».Ειδικότερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ισχυρίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας της είχε δείξει αναφορές από υποκλοπές της ΕΥΠ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η κα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr"Βόμβα" από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής "σίγουρα" ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να της δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ
Διαβάστε το στο thetoc.grΚωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ
Για υποκρισία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στην υπόθεση των παρακολουθήσεων. Μάλιστα, σε συνέντευξή της ισχυρίζεται για πρώτη φορά πως ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός, θέλησε να…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ
Σε αποκαλύψεις προέβη η πρώην προέδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας είχε επιχειρήσει να της δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η κυρία Κωνσταντοπούλου, αποκαλύπτει ότι όσο ήταν πρόεδρος της Βουλής «σίγουρα» ήταν υπό παρακολούθηση και ότι ο κ. Τσίπρας είχε επιχειρήσει να […]
The post Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας ήθελε να μου δείξει υποκλοπές της ΕΥΠ appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr