Ανδρουλάκης: Κοινός τόπος της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγχουν τους «αρμούς της εξουσίας».
10:30 - 10/09/2022
Η υπόθεση παρακολούθησης του κινητού σας τηλεφώνου τάραξε εκ νέου τα... νερά και έφερε πολιτικές εξελίξεις. Ο πρωθυπουργός ωστόσο, επιμένει πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Μπορεί να την εξαντλήσει; Το κόμμα σας είναι έτοιμο για πρόωρες εκλογές; Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής θα είναι έτοιμο όποτε και αν γίνουν εκλογές. Οι κάλπες όμως
Το άρθρο Ανδρουλάκης: Κοινός τόπος της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγχουν τους «αρμούς της εξουσίας». εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: Κοινός τόπος ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγχουν τους «αρμούς της εξουσίας»
«Από το κράτος όπου όλοι έψαχναν τον κολλητό του κ. Τσίπρα για τις διευθετήσεις τους, πήγαμε στο κράτος του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορεί να είναι αυτό η μοίρα μας», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης εν όψει της εμφάνισής του στη ΔΕΘ.«Από το κράτος όπου όλοι έψαχναν τον κολλητό του κ. Τσίπρα για τις διευθετήσεις τους, πήγαμε στο κράτος του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορεί να είναι αυτό η μοίρα μας», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης εν όψει της εμφάνισής του στη ΔΕΘ.«Ισχυρή εντολή στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρουλάκης: «Κοινός τόπος της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγχουν τους «αρμούς της εξουσίας»
Αιχμές τόσο κατά της Νέας Δημοκρατίας όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής».
Η συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής:
Διαβάστε το στο lykavitos.grΑνδρουλάκης: Κοινός τόπος της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγχουν τους «αρμούς της εξουσίας»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση των υποκλοπών και τη στάση του κόμματος του μετά τις εκλογές
Διαβάστε το στο news.grΑνδρουλάκης: Κοινός τόπος της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, να ελέγχουν τους «αρμούς της εξουσίας»
«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα είναι έτοιμο όποτε και αν γίνουν εκλογές. Οι κάλπες όμως δεν μπορούν να είναι η οδός διαφυγής του κ. Μητσοτάκη από την ανυποληψία στην οποία έχει βυθίσει τη χώρα διεθνώς, με την υπόθεση των υποκλοπών και τις παρακρατικές μεθόδους που αποκαλύφθηκαν» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμη: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πριν τις επόμενες εκλογές όλη την αλήθεια, ώστε να αποφασίσει ποια κυβέρνηση του αξίζει».
«Η ΝΔ επέφερε βαρύτατο πλήγμα στους δημοκρατικούς θεσμούς, αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες επιμένοντας σε πολιτικές για τους λίγους και τα συμφέροντα.
Διαβάστε το στο grtimes.gr