Ράλλυ Ακρόπολις: Πήρε «κεφάλι» ο Λεμπ

11:32 - 10/09/2022

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ με Ford προηγείται στη γενική κατάταξη του Ράλι Ακρόπολις μετά τη διεξαγωγή των έξι σημερινών ειδικών διαδρομών, συνολικού μήκους 108,31 χιλιομέτρων. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο σε τέσσερις από τις έξι ειδικές της ημέρας και βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής, έχοντας 1.7 δευτερόλεπτα πίσω του τον -συμπατριώτη […] Ράλλυ Ακρόπολις: Πήρε «κεφάλι» ο Λεμπ on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Επόμενο «θύμα» ο Lappi

Ο Esapekka Lappi ήταν ο επόμενος που εγκαταλείπει τον αγώνα μετά την 12η Ε.Δ. Σε αγώνα επιβίωσης για τα περισσότερα πληρώματα εξελίσσεται το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022. Μετά τις ατυχίες και τις εγκαταλείψεις των πληρωμάτων της Ford, ο Esapekka Lappi ήταν ο επόμενος που γεύτηκε την απογοήτευση ενός μηχανικού προβλήματος στο Toyota Yaris του. Ο […] The post ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Επόμενο «θύμα» ο Lappi appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε το στο Newsauto.gr

Το Ράλλυ Ακρόπολις και τα τρολάκια

Το Ράλλυ Ακρόπολις μετά τον απόλυτο εξευτελισμό των μνημονικών ετών, επέστρεψε πέρσι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Και όχι μόνο επέστρεψε, αλλά με τις στρατηγικές και τις απαραίτητες επικοινωνιακές κινήσεις των διοργανωτών (Υφυπουργείο Αθλητισμού / Motorsport Greece κ.α.), πλέον ο Εθνικός μας αγώνας θεωρείται και πάλι ο κορυφαίος στο καλεντάρι του WRC. Κινήσεις όπως η περσινή […] The post Το Ράλλυ Ακρόπολις και τα τρολάκια appeared first on NewsAuto.gr.

Διαβάστε το στο Newsauto.gr

Ράλι Ακρόπολις: Ατυχος ο Λεμπ

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ είναι ο μεγάλος άτυχος της δεύτερης ημέρας του Ράλι Ακρόπολις, αφού ενώ προηγούνταν από χθες στην κατάταξη, αντιμετώπισε πρόβλημα, όταν κόπηκε ο ιμάντας του εναλλάκτη στο Ford Puma Rally1, και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, πριν την επόμενη ειδική «Περιβόλι 1».

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Παρεμβάσεις 23.4.2024

«Break» με το καλησπέρα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Κ. Μητσοτάκης για πρόγραμμα «Αιγίς»: Δεν αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα με κατεβασμένα χέρια

Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Έχετε έναν παραπάνω λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις των χούλιγκανς

Απειλεί η Χαμάς: «Κλιμάκωση σε όλα τα μέτωπα»