Δημήτρης Παπανώτας: Νέα κόντρα με Μικρούτσικο και Παπανώτα – «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»
11:48 - 10/09/2022
Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννήθηκε στον τηλεοπτικό χώρο με την έναρξη της φετινής σεζόν. Ο
To άρθρο Δημήτρης Παπανώτας: Νέα κόντρα με Μικρούτσικο και Παπανώτα – «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Παπανώτας σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»
Σκληρή απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στα όσα είπαν για εκείνον στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος...
Διαβάστε το στο ZouglaΔημήτρης Παπανώτας σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»
Σκληρή απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στα όσα είπαν για εκείνον στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Όλα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαπανώτας σε Μικρούτσικο: «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»
«Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους, να περιφέρεσαι σε κάθε εκπομπή και μετά είμαι εγώ το νούμερο;»
Διαβάστε το στο news.grΝέα κόντρα Παπανώτας με Μικρούτσικο: «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;» (βίντεο)
Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννήθηκε στον τηλεοπτικό χώρο με την έναρξη της φετινής σεζόν. Ο Δημήτρης Παπανώτας σε δηλώσεις του έκανε σκληρή κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζουν τα όσα είπε. «Άλλο κριτική οξεία και άλλο τοξική. Εγώ δύο χρόνια βγήκα στον ΣΚΑΪ για να κάνω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr