Δημήτρης Παπανώτας: Νέα κόντρα με Μικρούτσικο και Παπανώτα – «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»

11:48 - 10/09/2022

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννήθηκε στον τηλεοπτικό χώρο με την έναρξη της φετινής σεζόν. Ο To άρθρο Δημήτρης Παπανώτας: Νέα κόντρα με Μικρούτσικο και Παπανώτα – «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Παπανώτας σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στα όσα είπαν για εκείνον στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος...

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Παπανώτας σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στα όσα είπαν για εκείνον στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Όλα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Παπανώτας σε Μικρούτσικο: «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»

«Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους, να περιφέρεσαι σε κάθε εκπομπή και μετά είμαι εγώ το νούμερο;»

Διαβάστε το στο news.gr

Νέα κόντρα Παπανώτας με Μικρούτσικο: «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;» (βίντεο)

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννήθηκε στον τηλεοπτικό χώρο με την έναρξη της φετινής σεζόν. Ο Δημήτρης Παπανώτας σε δηλώσεις του έκανε σκληρή κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζουν τα όσα είπε. «Άλλο κριτική οξεία και άλλο τοξική. Εγώ δύο χρόνια βγήκα στον ΣΚΑΪ για να κάνω […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της