Δημήτρης Παπανώτας κι Ανδρέας Μικρούτσικος σε πόλεμο μέχρι εσχάτων – «Αυτός μου έφαγε την εκπομπή στο Star»
12:02 - 10/09/2022
Μία νέα ηχηρή κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Αφορμή ήταν η […]
The post Δημήτρης Παπανώτας κι Ανδρέας Μικρούτσικος σε πόλεμο μέχρι εσχάτων – «Αυτός μου έφαγε την εκπομπή στο Star» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόντρα Παπανώτα – Μικρούτσικου: «Αυτός μου έφαγε την εκπομπή στο Star»
Μία νέα ηχηρή κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.Μία νέα ηχηρή κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.Αφορμή ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Super Κατερίνα και τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή στη συνέχεια. Ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου κι ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω τι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαπανώτας για Μικρούτσικο: «Μου έφαγε την εκπομπή στο Star»
Μία νέα ηχηρή κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Αφορμή ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Super Κατερίνα και τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή στη συνέχεια. Ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου κι ανέφερε τα εξής: «Δεν ξέρω […]
Διαβάστε το στο dete.grΠαπανώτας Vs Μικρούτσικος: Κόντρα δίχως τέλος – «Μου έφαγε την εκπομπή»
Κόντρα δίχως τέλος ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τους Ανδρέα Μικρούτσικο, Γρηγόρη Γκουντάρα. Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν.
The post Παπανώτας Vs Μικρούτσικος: Κόντρα δίχως τέλος – «Μου έφαγε την εκπομπή» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com