Σοκάρει ο Στέλιος Νιάκαρης: «Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά, μου είπε και γδύθηκα»
17:52 - 10/09/2022
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Στέλιος Νιάκαρης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα […]
The post Σοκάρει ο Στέλιος Νιάκαρης: «Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά, μου είπε και γδύθηκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Νιάκαρης: Mου είπε «γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά»
«Αρχικά νόμιζα ότι ήθελε να δει τις αναλογίες μου... Ντράπηκα για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή μου», εξομολογείται
Διαβάστε το στο Σοκάρει ο Στέλιος Νιάκαρης για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε – «Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά, μου είπε»
Συνέντευξη στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Στέλιος Νιάκαρης. Το
To άρθρο Σοκάρει ο Στέλιος Νιάκαρης για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε – «Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά, μου είπε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣτέλιος Νιάκαρης: “Γδuσoυ και θα πάρεις τη δουλειά, μου είπε και γδύθnκα. Δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν”
Σοκάρει η εξομολόγηση που έκανε ο Στέλιος Νιάκαρης για τη σεξουαλική παρενόχληση και την ανήθικη [...]
The post Στέλιος Νιάκαρης: “Γδuσoυ και θα πάρεις τη δουλειά, μου είπε και γδύθnκα. Δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν” appeared first on Το Μάτι.
Διαβάστε το στο tomati.gr