Σπορ ιστορίες με τη βασίλισσα Ελισάβετ

18:14 - 10/09/2022

Η απονομή του «Ζιλ Ριμέ» στον Μπόμπι Μουρ, το 1966, και το σκετς με τον Ντάνιελ Κρεγκ («Good evening, Mr Bond») στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, ήταν τα πιο ιστορικά συναπαντήματα της βασίλισσας Ελισάβετ με τον αθλητισμό. Παρακολούθησε από το θρόνο της, 18 Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, 17 Μουντιάλ, 67 Κύπελλα Πρωταθλητριών και 70 Κύπελλα Αγγλίας The post Σπορ ιστορίες με τη βασίλισσα Ελισάβετ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναχώρησε για το Εδιμβούργο η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ

Η νεκροφόρα που μεταφέρει τη σορό της Ελισάβετ Β΄ αναχώρησε από την κατοικία της στο Μπαλμόραλ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η βασίλισσα την Πέμπτη, για το Εδιμβούργο...

Διαβάστε το στο Zougla

Αναχώρησε για το Εδιμβούργο η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ

Η νεκροφόρα που μεταφέρει τη σορό της Ελισάβετ Β΄ αναχώρησε από την κατοικία της στο Μπαλμόραλ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η βασίλισσα την Πέμπτη,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Το Λονδίνο αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ

Χιλιάδες κόσμου στο Green Park

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αναχώρησε για το Εδιμβούργο η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ

Η νεκροφόρα που μεταφέρει τη σορό της Ελισάβετ Β΄ αναχώρησε από την κατοικία της στο Μπαλμόραλ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η βασίλισσα την Πέμπτη, για το Εδιμβούργο, την πρωτεύουσα της Σκωτίας. Το φέρετρο, καλυμένο με τη σκωτσέζικη σημαία και με ένα μπουκέτο λουλούδια, πέρασε τις πύλες του Μπαλμόραλ λίγα λεπτά μετά τις 12.00 Το άρθρο Αναχώρησε για το Εδιμβούργο η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Βρετανία: 19 Σεπτεμβρίου η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, δήλωσε χθες ότι θα στηρίξει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ’ «με όλους τους δυνατούς τρόπους» προς τιμήν της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ Β’. «Ηξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά μου χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω στην πραγματικότητα της ζωής χωρίς την γιαγιά», αναφέρει σε […] Βρετανία: 19 Σεπτεμβρίου η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

25.04.2024

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική κρίση

Το ιρλανδικό «Πράσινο Κύμα» που σαρώνει το Χόλιγουντ

Ο πρώην διευθυντής του Μουσείου Ουφίτσι θέλει να σώσει τη Φλωρεντία

Πρώτο και πάλι στην Ευρώπη το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

ΠΑΣΟΚ: Να τα χαίρονται τα κομπλιμέντα Στίγκα στον ΣΥΡΙΖΑ