Ο Δημ. Κωνσταντόπουλος για τις ζημιές των ελαιοπαραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας και την καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ

19:01 - 17/01/2020

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝ.ΑΛ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη για τις ζημιές των ελαιοπαραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας και την καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ.  Κύριε Υπουργέ, Όπως έχω επισημάνει και σε προηγούμενη ερώτησή μου η επιτραπέζια ελιά Καλαμών είναι μία από τις κυρίαρχες καλλιεργούμενες ποικιλίες The post Ο Δημ. Κωνσταντόπουλος για τις ζημιές των ελαιοπαραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας και την καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ appeared first on ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερώτηση Κωνσταντόπουλου σχετικά με τις ζημιές των ελαιοπαραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανία με το ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με θέμα “Ζημιές ελαιοπαραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας και καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ”. Αναλυτικά η ερώτηση: “Κύριε Υπουργέ, Όπως έχω επισημάνει και σε προηγούμενη ερώτησή μου η επιτραπέζια ελιά Καλαμών είναι μία από τις κυρίαρχες καλλιεργούμενες … The post Ερώτηση Κωνσταντόπουλου σχετικά με τις ζημιές των ελαιοπαραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας appeared first on AgrinioPress.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sinidisi.gr

Δήμος Ξηρομέρου: Θεατρική παράσταση ”A.I. Βασίλης – Mια παράξενη συμμαχία…”

Μητρόπολη Αιτωλοακαρνανίας: Η Κυριακή των Προπατόρων στον Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου

Ο Γιώργος Καραμπελιάς ομιλητής την Παρασκευή στο “Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αγρινίου.”

Κώστας Τσιάρας: Με διάλογο και στοχευμένες παρεμβάσεις η επανεκκίνηση του πρωτογενούς τομέα

Αμφιλοχία «Στη Φάτνη της Βηθλεέμ» η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Μητρόπολης

Ποταμούλα Αγρινίου: Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή Ι.Χ. – Κατέληξε σε χαντάκι