Γιάννης Νταλιάνης: Η αντίδρασή του όταν η σύζυγός του Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε για τον Σασμό

11:30 - 11/09/2022

Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στην παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου» στο Ηρώδειο κι ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Γιάννης Νταλιάνης κι η […] The post Γιάννης Νταλιάνης: Η αντίδρασή του όταν η σύζυγός του Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε για τον Σασμό appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σασμός: Ενοχλήθηκε ο Γιάννης Νταλιάνης όταν ρώτησαν τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τη σειρά

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Νταλιάνης: Ενοχλημένος όταν η σύζυγός του ρωτήθηκε για τον Σασμό

Το παρών στην παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου» στο Ηρώδειο έδωσαν Γιάννης Νταλιάνης κι η σύζυγός του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στον Σασμό το Σάββατο (10.09.2022). Όταν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε για τον Σασμό και τι θα γίνει τελικά, ο Γιάννης Νταλιάνης, φάνηκε ενοχλημένος. «Είναι ένα δυναμικό τρέιλερ και θα είναι μια δυναμική σεζόν. Έχουν ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Νταλιάνης: Ενοχλημένος όταν η σύζυγός του ρωτήθηκε για τον Σασμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Νταλιάνης: Πως αντέδρασε όταν η σύζυγός του Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε για τον Σασμό

Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στην παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου» στο Ηρώδειο κι ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Γιάννης Νταλιάνης κι η σύζυγός του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στον Σασμό. Όταν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε για τον Σασμό και τι θα γίνει τελικά, ο ίδιος φάνηκε ενοχλημένος. «Είναι ένα δυναμικό τρέιλερ και θα είναι μια δυναμική σεζόν. Έχουν γίνει ακόμα περισσότερες δυναμικές προσθήκες με νέους ηθοποιούς κι εξαιρετικούς συναδέλφους αλλά και με την ιστορία που έχει δυναμώσει» είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Για να δούμε πρώτα τι έγινε με τον πόλεμο και τους Πέρσες και να αφήσουμε το γάμο. Ας πάμε για κάτι πιο σοβαρό» απάντησε ο Γιάννης Νταλιάννης ενοχλημένος, ότ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Νταλιάνης: Ενοχλημένος όταν η σύζυγός του Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε για τον Σασμό

Το βράδυ του Σαββάτου, πλήθος επωνύμων έδωσαν το παρών στην παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου» στο Ηρώδειο To άρθρο Γιάννης Νταλιάνης: Ενοχλημένος όταν η σύζυγός του Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε για τον Σασμό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σασμός: Δείτε πως αντέδρασε ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου όταν εκείνη ρωτήθηκε για τη σειρά

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, βρέθηκαν στην παράσταση «Πέρσες του Αισχύλου» στο Ηρώδειο και μίλησαν στις κάμερες. Η αγαπημένη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Σασμό έχοντας το ρόλο της Βασιλικής απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου Σπύρου-Ραφαήλ Κεραμίδα σχετικά με την έναρξη του δεύτερου κύκλου. «Είναι ένα ωραίο trailer είναι δυναμική και η δεύτερη σεζόν […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Σασμός: Δείτε πως αντέδρασε ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου όταν εκείνη ρωτήθηκε για τη σειρά

Διαβάστε το στο happytv.gr

Γιάννης Νταλιάνης: Η ερώτηση δημοσιογράφου στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου που τον ενόχλησε

Κατάμεστο ήταν το Ηρώδειο από πλήθος κόσμου που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου. Το παρών έδωσαν και ο Γιάννης Νταλιάνης με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Το ζευγάρι δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της βραδιάς ωστόσο μία από αυτές ενόχλησε τον γνωστό ηθοποιό. Συγκεκριμένα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ρωτήθηκε τι θα […] The post Γιάννης Νταλιάνης: Η ερώτηση δημοσιογράφου στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου που τον ενόχλησε appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Νανά Παλαιτσάκη: «Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Δημήτρη Παπανώτα»

Δημήτρης Παπανώτας κατά Δημήτρη Πανόπουλου: «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς;»

Δώρα Τσαμπάζη για Δημήτρη Παπανώτα: «Στο αμοντάριστο υλικό βρίσκω και άλλα προβληματικά σημεία»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Είναι άδικο να συγκριθεί το Maestro με άλλες ελληνικές σειρές»

Γιώργος Τσούλης για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι μια απόφαση που την έχει πάρει για κάποιους λόγους»

Νίκος Χρηστίδης: «Η σεξουαλική παρενόχληση με έκανε πιο επιφυλακτικό με τους ανθρώπους»