Δείτε LIVE την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού από την 86η ΔΕΘ

13:08 - 11/09/2022

Σε εξέλιξη είναι η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 86η ΔΕΘ, λίγες ώρες μετά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε το οικονομικό πακέτο 5,5 δισ. ευρώ με 21 παρεμβάσεις για το 2022 και το 2023. Τον συντονισμό της συνέντευξης Τύπου…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο απόλυτος βιασμός της ελευθερίας του τύπου στην συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ!

Μόλις μία ερώτηση σε αντιπολιτευτικό μέσο και αυτή μετά από μιάμιση ώρα! Αντίθετα, ο πρωθυπουργός είχε μπροστά του τις απαντήσεις τις οποίες της διάβαζε σε δεκάδες περιπτώσεις μετά από ερωτήσεις. Κρατικό τηλεοπτικό κανάλι μεταδίδει συνέντευξη Μητσοτάκη με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, για την έκθεση. Έχει ήδη σχολιαστεί πως μόνο ερωτήσεις προερχόμενες απο […] Ο απόλυτος βιασμός της ελευθερίας του τύπου στην συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ! - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

LIVE – ΔΕΘ: Η συνεντεύξη τύπου του πρωθυπουργού

LIVE – ΔΕΘ: Η συνεντεύξη τύπου του πρωθυπουργού on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί