Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Διαψεύδει οριστικά τις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο
13:24 - 11/09/2022
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 11/9 καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης της καλής
To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Διαψεύδει οριστικά τις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά σε όσους τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
«Όλο τέτοια ακούγονται δεν, μπορώ» είπε - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Διαβάστε το στο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης, Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι. Η γνωστή παρουσιάστρια έφτασε μόνη της στην εκκλησία, χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος βρίσκεται στην Σκύρο μαζί με την παρέα του. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μίλησε στο Open Weekend και τη Σοφία Μανουσακίδου, όπου και διέψευσε οριστικά τις ... Περισσότερα
To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ τους;
Διαβάστε το στο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντησή της για το αν χώρισε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (video)
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Διέψευσε οριστικά τις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο ΒασάλοΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕυριδίκη Βαλαβάνη: Διαψεύδει τις φήμες χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης, Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι. Η γνωστή παρουσιάστρια έφτασε μόνη της στην εκκλησία, χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος βρίσκεται στην Σκύρο μαζί με την παρέα του. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μίλησε στο Open Weekend και τη Σοφία Μανουσακίδου, όπου και διέψευσε οριστικά τις φήμες περί χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Είμαι πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι. Τον Κωνσταντίνο τον έστειλα για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά στα προσωπικά, δόξα το Θεώ. Όχι δεν είμαι μόνη μου, όλα είναι καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια όλο τέτοια ακούγονται. Δεν μπορώ… Δεν ξέρω αν θα μας δείτε στο Survivor All Star» είπε χαρακτηριστικ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχουν χωρίσει. Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς το καλοκαίρι έκαναν χωριστές διακοπές και απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις. Το πρωί της Κυριακής (11/9) η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στη βάφτιση της κόρης της […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: H απάντησή της on camera στις φήμες περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Διαβάστε το στο real.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης, Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι. Η γνωστή παρουσιάστρια έφτασε μόνη της στην εκκλησία, χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος βρίσκεται στην Σκύρο μαζί με την παρέα του. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μίλησε στο Open Weekend και τη Σοφία Μανουσακίδου, όπου και διέψευσε οριστικά τις […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: H απάντησή της on camera στις φήμες περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο
H Eυρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε το “παρών” στη βάπτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου. Όπως ήταν αναμενόμενο οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τις φήμες περί χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, με εκείνη να απαντά: «Εγώ είμαι πολύ καλά, πέρασα πολύ ωραίο καλοκαίρι με τον Κώστα (Κοκκινάκη). Τον […]
The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: H απάντησή της on camera στις φήμες περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Τι απαντά για τον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 11/9 καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης της Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι.Η ίδια έφτασε μόνη της στην εκκλησία, χωρίς τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος βρίσκεται στην Σκύρο μαζί με την παρέα του. Εν μέσω των δημοσιευμάτων που θέλουν το ζευγάρι να είναι χωρισμένο, η ίδια δέχτηκε σχετικές ερωτήσεις και απάντησε με τον δικό της […]
Διαβάστε το στο dete.gr