Κατερίνα Καινούργιου: Συνεχίζω να είμαι ο εύκολος στόχος

18:58 - 11/09/2022

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη και πέρασε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή. Ένιωσες ποτέ ότι είσαι εύκολος στόχος; Μα ήμουν ο εύκολος στόχος. Και συνεχίζω να είμαι. Ίσως με τα χρόνια να έγινα πιο συμπαθής, ειδικά στις γυναίκες, γιατί είμαι ειλικρινής. Δεν έκρυψα ποτέ κάτι. Και αυτή την ειλικρίνεια την έχω πληρώσει στην προσωπική μου ζωή. Μπορεί να έχω πει ότι με έχουν αφήσει, ότι έχω κλάψει για άντρα, ότι μπορεί να γυρίζω σπίτι μόνη μου και να κλαίω, να αναρωτιέμαι τι λάθη έχω κάνει. Πολλές γυναίκες όμως μου στέλνουν μηνύματα ότι και εκείνες έτσι νιώθουν. Ότι βρίσκονται κοντά στα 40 και δεν μπορούν να κάνουν μια σοβαρή σχέση. Μεγάλ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Γυρίζω μόνη σπίτι μου και κλαίω»

Λύγισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Γυρίζω μόνη σπίτι μου και κλαίω» Κατερίνα Καινούργιου: «Με έχει αφήσει άντρας και έχω κλάψει πολύ» Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη. Μεταξύ άλλων μιλάει για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα αλλά και αν θα ήθελε έναν σύντροφο.   Δείτε αυτή τη […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας