Το αντίο του πρίγκιπα Χάρι στην Ελισάβετ: «Γιαγιά θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων»:

12:00 - 12/09/2022

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αποχαιρέτησε με συγκίνηση τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ και απέτισε φόρο τιμής στον…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συγκινεί το αντίο του πρίγκιπα Χάρι – «Γιαγιά μου θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις πρώτες μας συναντήσεις»

Ιδιαίτερα τρυφερό είναι το «αντίο» του πρίγκιπα Χάρι στη γιαγιά του, την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Χάρι σημειώνει στο μήνυμά του ότι η ακλόνητη χάρη της και η αξιοπρέπειά της παρέμειναν σταθερές σε όλη τη διάρκεια της ζωής της και τώρα αυτά θα είναι το κληροδότημά της. «Ήταν αγαπητή και αξιοσέβαστη σε όλο τον κόσμο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χάρι, ο οποίος το 2020, μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, παραιτήθηκαν από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις. «Γιαγιά μου, παρότι αυτός ο ύστατος αποχωρισμός μας θλίβει βαθιά, θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις, από τις πρώτες παιδικές αναμνήσεις μου μαζί σου, μέχρι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε από την θέση σου

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πρίγκιπας Harry: To συγκινητικό μήνυμα για τη βασίλισσα Ελισάβετ – “Γιαγιάκα, θα είμαι για πάντα ευγνώμων”

Ο πρίγκιπας Harry είχε πάντα έναν ιδιαίτερο δεσμό με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, ήταν η γιαγιά του που τον κράτησε κοντά της στο Κάστρο του Μπαλμόραλ μαζί με τον αδελφό του πρίγκιπα William. Με τα χρόνια οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά. Είχαν την ίδια αίσθηση του […] The post Πρίγκιπας Harry: To συγκινητικό μήνυμα για τη βασίλισσα Ελισάβετ – “Γιαγιάκα, θα είμαι για πάντα ευγνώμων” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Πρίγκιπας Χάρι: «Γιαγιάκα, θα είμαι για πάντα ευγνώμων»

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη σκορπίζοντας παγκόσμια συγκίνηση. Τις δυσκολότερες στιγμές από την απώλειά της όμως της βιώνει η οικογένειά της. Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη γιαγιά του μέσα από ένα δημόσιο «ευχαριστώ». Ο δούκας του Σάσεξ τόνισε την αφοσίωσή της στο καθήκον της […] The post Πρίγκιπας Χάρι: «Γιαγιάκα, θα είμαι για πάντα ευγνώμων» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες