Βάνα Μπάρμπα:΅»Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη»

13:34 - 12/09/2022

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό τη Δευτέρα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το κίνημα #metoo, […] The post Βάνα Μπάρμπα:΅»Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, αφήστε ήσυχο Πέτρο και Ελπίδα»

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό τη Δευτέρα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το κίνημα #metoo, η ηθοποιός είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη, την οποία και εξέφρασε δημόσια. Η Βάνα Μπάρμπα είπε αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει […] The post Βάνα Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, αφήστε ήσυχο Πέτρο και Ελπίδα» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη» (vid)

Η ηθοποιός τόνισε πως πρέπει πρώτα να αποφανθεί η δικαιοσύνη για όλες αυτές τις καταγγελίες.

Διαβάστε το στο

Μέσα στα νεύρα η Βάνα Μπάρμπα: Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με την δικαιοσύνη

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 βρέθηκε καλεσμένη η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Δευτέρας (12/09) και αρχικά μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού για την περιπέτεια της με τον covid που, όπως παραδέχθηκε την τρόμαξε. Σε ερώτηση για το εάν θα ασχολούταν ξανά με την πολιτική η ηθοποιός απάντησε: «Είναι ένα κομμάτι που το έχω ζήσει με τη δημαρχία στη Γλυφάδα. Το έχω ζήσει εκ τω έσω, δεν θέλω να τα ξαναπεράσω όλα αυτά έχω πάρει την απόφαση να λειτουργήσω μη θεσμικά, αλλά εξωθεσμικά». Η Βάνα Μπάρμπα στην συνέχεια αναφέρθηκε στο «Σωματείο Γυναικών» το οποίο έχει δημιουργήσει η ίδια κυρίως για γυναίκες από 50 ετών και άνω, το οποίο παρέχει στήριξη και σε γυναίκες-θύματα ενδοοικ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη δικαιοσύνη»

Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε τη Δευτέρα, η Βάνα Μπάρμπα, η οποία μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στη Δούκισσα Νομικού για το ελληνικό κίνημα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βάνα Μπάρμπα για κίνημα #metoo: Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη [βίντεο]

Για τηλεδίκες κάνει λόγο η Βάνα Μπάρμπα - Η αναφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Βάνα Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, αφήστε ήσυχο Πέτρο και Ελπίδα» [video]

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό τη Δευτέρα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για το κίνημα #metoo, η ηθοποιός είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη, την οποία και εξέφρασε δημόσια. Η Βάνα Μπάρμπα είπε αρχικά για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη, εφόσον πει […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Βάνα Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, αφήστε ήσυχο Πέτρο και Ελπίδα» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα – Οφείλω να είμαι με τη δικαιοσύνη»

«Από την αρχή δεν φοβήθηκα να μιλήσω. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της δικαιοσύνης.», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα στο «Πρωινό».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βάνα Μπάρμπα: "Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με τη Δικαιοσύνη"

"Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει... ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Βάνα Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, αφήστε ήσυχο Πέτρο και Ελπίδα»

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό τη Δευτέρα και όταν ο Γιώργος Λιάγκας την [...] The post Βάνα Μπάρμπα υπέρ Φιλιππίδη: «Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, αφήστε ήσυχο Πέτρο και Ελπίδα» appeared first on Το Μάτι.

Διαβάστε το στο tomati.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο