GNTM: «Είμαι 79 ετών», «Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο»
14:32 - 12/09/2022
Την ερχόμενη Δευτέρα 19/9 το GNTM επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Έχοντας ξανά στο τιμόνι τη Βίκυ Καγιά το ριάλιτι μόδας συνεχίζει να υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και να θέλει να περάσει το μήνυμα ότι τα στερεότυπα στη μόδα έχουν σπάσει. Αυτό φαίνεται και από το τρέιλερ στο οποίο ακούγονται ιστορίες των συμμετεχόντων. «Είμαι 79 ετών», «Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο», «Είμαι 47 και νιώθω 17» ακούγονται να λένε οι υποψήφιες, που κάποιες έχουν κάνει τη Βίκυ Καγιά να δακρύσει.
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
GNTM: «Eίμαι 79 ετών πηγαίνω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο σε σκουπίδια»
Η Βίκυ Καγιά «λύγισε» κατά την διάρκεια των auditions για το GNTM. Το ριάλιτι μοντέλων κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Star με...
Διαβάστε το στο govastileto.grGNTM: «Είμαι 79 ετών», «Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο»
Την ερχόμενη Δευτέρα 19/9 το GNTM επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Έχοντας ξανά στο τιμόνι τη Βίκυ Καγιά το ριάλιτι μόδας συνεχίζει να υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και να θέλει να περάσει το μήνυμα ότι τα στερεότυπα στη μόδα έχουν σπάσει.
Διαβάστε το στο thebest.grGNTM 5: «Είμαι 79 ετών, πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο» – Η συγκίνηση των κριτών
«Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο», «Είμαι 47 και νιώθω 17», λένε οι υποψήφιες που έκαναν τη Βίκυ Καγιά να δακρύσει.
Διαβάστε το στο neolaia.grGNTM 5: Η 79χρονη που συγκίνησε τους κριτές – “Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο”
Το GNTM 5 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Star και ήδη από τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει διαπιστώνει κανείς ότι ο διαγωνισμός μόδας επιστρέφει με πολλές αλλαγές. «Από 18 έως 88» είναι το φετινό moto του νέου, ανανεωμένου, GNTM και θα δούμε συμμετοχές διαγωνιζόμενων πολύ μεγαλύτερης ηλικίας. Συγκεκριμένα, σε ένα από τα teasers, […]
The post GNTM 5: Η 79χρονη που συγκίνησε τους κριτές – “Πάω σχολείο και το βράδυ δουλεύω σε απορριμματοφόρο” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr