Βόλος - Μητέρα 23χρονης ΑμΕΑ: "Και εμένα με βίαζε ο πατέρας μου όταν ήμουν 4 ετών"

17:32 - 12/09/2022

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Βόλου-Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 23χρονη ΑμΕΑ που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βόλος - Μητέρα 23χρονης ΑμΕΑ: Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου -Και εμένα με βίαζε ο πατέρας μου

Διαβάστε το στο

Μητέρα 23χρονης ΑμΕΑ στον Βόλο: «Και εμένα με βίαζε ο πατέρας μου όταν ήμουν 4 ετών»

Σοκάρει η υπόθεση της 23χρονης ΑμΕΑ από τον Βόλο που φέρεται να εκδιώχθηκε από το σπίτι της από την ίδια της την μητέρα.Σοκάρει η υπόθεση της 23χρονης ΑμΕΑ από τον Βόλο που φέρεται να εκδιώχθηκε από το σπίτι της από την ίδια της την μητέρα.Λίγες ώρες αργότερα η ίδια κατηγόρησε τον θείο της ότι προσπάθησε να τη βιάσει και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η μητέρα της αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα» ότι και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βόλος: Σοκάρει η μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ – «Κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου – Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου»

«Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της» Συνεχίζουν να σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια την ώρα της εκδίκασης της εγκατάλειψής της από την μητέρα της ενώπιον του Αυτοφώρου. Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για δεύτερη φορά λέγοντας τις δικές της αλήθειες, οι οποίες συγκλονίζουν, και καταδεικνύουν τα ακατάλληλο περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 23χρονη κοπέλα. «Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Νέο σοκ με τη μητέρα της 20χρονης ΑμεΑ στο Βόλο: Κι΄ εμένα με βίασε ο πατέρας μου

Λίγα χρόνια πριν τα έξι παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς το περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις