Σοκάρει η μάνα της 20χρονης ΑμεΑ που κατήγγειλε για βιασμό τον θείο της: Ήξερα ότι την βίασε ο αδερφός μου- Κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου

09:42 - 13/09/2022

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια την ώρα της εκδίκασης της εγκατάλειψής της από την μητέρα της ενώπιον του Αυτοφώρου. Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για δεύτερη φορά λέγοντας τις […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει η μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ: «Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου, κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου»

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια την ώρα της εκδίκασης της εγκατάλειψής της από την μητέρα της ενώπιον του Αυτοφώρου. Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στο TheNewspaper.gr λέγοντας τις δικές […] The post Σοκάρει η μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ: «Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου, κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Σοκάρει η μητέρα της 23χρονης ΑμεΑ: «Ήξερα ότι βίασε την κόρη μου ο αδερφός μου, κι εμένα με βίαζε ο πατέρας μου»

Ανατριχιάζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 20χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο.Συνεχίζουν να σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια την ώρα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”