Καίτη Γαρμπή για τους τράπερς: «Δεν θέλω να τους ακούω, ο στίχος τους είναι χυδαίος και προκλητικός»

10:06 - 13/09/2022

Στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» τραγούδησε, μεταξύ άλλων, και η Καίτη Γαρμπή, το βράδυ της To άρθρο Καίτη Γαρμπή για τους τράπερς: «Δεν θέλω να τους ακούω, ο στίχος τους είναι χυδαίος και προκλητικός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Γαρμπή για τράπερς: «Δεν θέλω να τους ακούω, ο στίχος τους είναι προκλητικός και χυδαίος»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

Διαβάστε το στο

Καίτη Γαρμπή: «Δεν θέλω να ακούω τους trapers, ο στίχος τους είναι χυδαίος και προκλητικός»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή την εμφάνισή της στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε»...

Διαβάστε το στο Zougla

Καίτη Γαρμπή για τράπερς: «Δε θέλω να τους ακούω, ο στίχος είναι χυδαίος και προκλητικός»

Συγκλονιστική χαρακτήρισε η Καίτη Γαρμπή τη μουσική των ράπερς και τράπερς. Σε ότι αφορά όμως τους στίχους με τους οποίους «ντύνουν» τη μουσική της, δεν την βρίσκουν σύμφωνοι καθώς θεωρεί πως οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι χυδαίες και προκλητικές. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ η Καίτη Γαρμπή κλήθηκε να σχολιάσει πώς βλέπει το αυτό το είδος της μουσικής. Όπως είπε η τραγουδίστρια δεν θέλει να ακούει τα τραγούδια τους, επειδή βρίσκει τους στίχους χυδαίους. «Κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά. Η μουσική τους είναι συγκλονιστική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εκεί τα χαλάνε όλα. Κι εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Καίτη Γαρμπή: «Δεν θέλω να ακούω τους trapers, ο στίχος τους είναι χυδαίος και προκλητικός»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή την εμφάνισή της στη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε». Η γνωστή τραγουδίστρια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καίτη Γαρμπή για τράπερς: «Δε θέλω να τους ακούω, ο στίχος είναι χυδαίος και προκλητικός»

Η τραγουδίστρια τόνισε πως «κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά» Συγκλονιστική χαρακτήρισε η Καίτη Γαρμπή τη μουσική των ράπερς και τράπερς. Σε ότι αφορά όμως τους στίχους με τους οποίους «ντύνουν» τη μουσική της, δεν την βρίσκουν σύμφωνοι καθώς θεωρεί πως οι λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι χυδαίες και προκλητικές. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής […] The post Καίτη Γαρμπή για τράπερς: «Δε θέλω να τους ακούω, ο στίχος είναι χυδαίος και προκλητικός» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Καίτη Γαρμπή δικάζει τους τράπερς: «Δεν θέλω να τους ακούω, οι στίχοι τους είναι χυδαίοι»

Καίτη Γαρμπή δικάζει τους τράπερς: «Δεν θέλω να τους ακούω, οι στίχοι τους είναι χυδαίοι» Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ΣΚΑΙ, η Καίτη Γαρμπή εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την τραπ μουσική και τους καλλιτέχνες που την πρεσβεύουν. «Δε θέλω να τους ακούω, ο στίχος είναι χυδαίος και προκλητικός», απάντησε η τραγουδίστρια όταν […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της