Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της: «Είμαστε πάλι μαζί με τον Γιάννη»

12:58 - 13/09/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σε λίγες ημέρες θα αναχωρήσει για Τενερίφη για τις ανάγκες του «Love Island» Η...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτσι έγινε η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της

Ερωτευμένη ξανά με τον πρώην άντρα της είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την επανασύνδεση με τον άνθρωπο που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι για επτά χρόνια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι είναι ξανά με τον πρώην σύζυγό της- «Τυχαία συνέβη…»

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε σήμερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.Το μοντέλο και παρουσιάστρια, λίγο πριν αναχωρήσει για την Τενερίφη και τις ανάγκες της εκπομπής Love Island, παραδέχθηκε για πρώτη φορά τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη με τον οποίο ήταν παντρεμένοι στο παρελθόν. «Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αναφορά στον πρώην σύζυγό της μπροστά στον Στάθη Σχίζα

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας βρέθηκαν μαζί στο Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά. To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η αναφορά στον πρώην σύζυγό της μπροστά στον Στάθη Σχίζα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι και πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγό της – Τα «καρφιά» του πατρινού μοντέλου για τον Snik

Εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η πατρινή καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό μας». Η παρουσιάστρια, που θα βρίσκεται στο τιμόνι του «Love Island», βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τα νέα τηλεοπτικά της βήματα αλλά και για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον SNIK […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»