Ντόρα Μπακογιάννη: «Λατρεύω τη νύφη μου - Συγκρούομαι πολιτικά με τον αδερφό μου»
09:52 - 14/09/2022
Ντόρα Μπακογιάννη: Η λατρεία στη Σία Κοσιώνη, οι πολιτικές συγκρούσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η μάχη της με τον…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντόρα Μπακογιάννη: «Συγκρούομαι πολιτικά με τον αδελφό μου, Κυριάκο Μητσοτάκη, ευτυχώς όχι οικογενειακά»
Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
Διαβάστε το στο tovimaΝτόρα Μπακογιάννη: Έχω κάνει μπότοξ- Συγκρούομαι πολιτικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day του Alpha.Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day του Alpha.«Έπρεπε σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο περιβάλλον κάπως να σταθώ. Ήτανε μόνο άντρες και μάλιστα άντρες πολύ μεγαλύτεροι από μένα που με κοιτούσαν φτυστικά. Και ιδιαίτερα, όταν είσαι κόρη του Μητσοτάκη, γυναίκα του Μπακογιάννη, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει: "Λατρεύω τη Σία Κοσιώνη - Συγκρούομαι πολιτικά με τον αδερφό μου" [βίντεο]
Η λατρεία στη Σία Κοσιώνη, οι πολιτικές συγκρούσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η "μάχη" της με τον καρκίνο. Συνέντευξη εξομολόγηση της Ντόρας Μπακογιάννη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝτόρα Μπακογιάννη: «Συγκρούομαι πολιτικά με τον αδελφό μου» – Συμπλεγματική η αντίδραση Ανδρουλάκη
Τι ανέφερε η βουλευτής Χανιών και πρώην υπουργός σε δύο ξεχωριστές συνεντεύξεις: μία lifestyle όπου μίλησε από τον ρόλο της ως γιαγιά ως τη σχέση της με τη νύφη της Σία Κοσιώνη και μια αμειγώς πολιτική
The post Ντόρα Μπακογιάννη: «Συγκρούομαι πολιτικά με τον αδελφό μου» – Συμπλεγματική η αντίδραση Ανδρουλάκη appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.gr