Συγγνώμη Πέτσα για το «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»

15:46 - 14/09/2022

Συγγνώμη για την ατυχής, όπως την χαρακτήρισε, δήλωση του «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Με τηλεοπτική του δήλωση ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αλλάζει γραμμή και ζητά συγγνώμη για τη δήλωσή του ότι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει». Ειδικότερα ανέφερε: Έκανα μια ατυχή δήλωση και ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτσας: Ζητώ συγγνώμη για τη φράση μου πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, πεθαίνει»

«Χθες έκανα μία ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα»

Διαβάστε το στο in.gr

Αναδίπλωση από Πέτσα για το «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»: «Ατυχής δήλωση, συγγνώμη» (vid)

Μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν, ο Στέλιος Πέτσας οδηγήθηκε σε αναδίπλωση για την δήλωση που έκανε χθες το πρωί.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Συγγνώμη για τη δήλωσή του ότι «Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει», ζήτησε ο Στέλιος Πέτσας [βίντεο]

Συγγνώμη από όσους ένιωσαν προσβεβλημένοι

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Πέτσας: Ζητώ συγγνώμη για τη φράση μου πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, πεθαίνει»

«Χθες έκανα μία ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα» Να κλείσει το θέμα που έφερε σε θέση απολογίας την κυβέρνηση επιχειρεί με νέα δήλωσή του ο Στέλιος Πέτσας ζητώντας συγγνώμη τόσο από τους πολίτες όσο και από τα κυβερνητικά στελέχη. Έκανα μια ατυχή δήλωση Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τη χτεσινή του διευκρινιστική δήλωση στην οποία ναι μεν έκανε λόγο για μια «ατυχή στιγμή», ταυτόχρονα κατηγορούσε την αντιπολίτευση ότι παραποιούσε και διαστρέβλωνε το νόημα της

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ο Στέλιος Πέτσας ζητά συγγνώμη για το «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» (βίντεο)

Συγγνώμη για την δήλωσή του «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει» ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. «Χθες έκανα μια ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση, που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλλουν την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέτσας: Η συγγνώμη του για το "όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει"

Η δήλωση Πέτσα που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Στέλιος Πέτσας: Ζητά συγγνώμη για το «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»

Δημόσια συγγνώμη ζητά ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για τη δήλωσή τουΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

JPMorgan: Κέρδη και έσοδα άνω των εκτιμήσεων το γ’ τρίμηνο

Ώρα μηδέν για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό: Τι θα αποφασίσουν οι δικαστές του ΣτΕ, τι υποστήριξαν οι δικηγόροι

Smart City Innovators: Έξυπνες Πόλεις για ένα Βιώσιμο μέλλον

Mασάζ για μακροζωία; Τι λένε οι επιστημονικές έρευνες

Πιερρακάκης: Για 2η φορά πρόεδρος του Global Strategy Group του ΟΟΣΑ

Ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους, ανέργους και ευάλωτες ομάδες