Πιτσιόρλας: Ο κ. Ρουμπάτης παραδέχτηκε την άμεση παρακολούθησή μου - Προσφεύγω στην δικαιοσύνη

19:40 - 14/09/2022

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε - Με συκοφαντεί, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Για «άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής του εξόντωσης» μιλά ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ - Ρουμπάτης: Ο Τσίπρας μου είπε να προχωρήσω κανονικά την παρακολούθηση 

Διαβάστε το στο

Πιτσιόρλας: Μετά από 15 ημέρες με ψέματα, παραδέχθηκαν άμεση παρακολούθησή μου - Περιμένω την τοποθέτηση Τσίπρα

«Δεν θέλω να το πιστέψω ότι υπήρξε εντολή Τσίπρα για την παρακολούθησή μου» δήλωσε ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Διαβάστε το στο

Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχθηκε πως με παρακολουθούσε – Ασύστολα ψεύδη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης

Οργισμένη αντίδραση από τον πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα μετά τα όσα αναφέρθηκαν στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής από τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη. Όπως τονίζει ο Στέργιος Πιτσιόρλας «μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης ... Περισσότερα To άρθρο Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχθηκε πως με παρακολουθούσε – Ασύστολα ψεύδη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε – Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθηση μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου […] Το άρθρο Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε – Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πιτσιόρλας: Ο κ. Ρουμπάτης παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε – Με συκοφαντεί, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Στην αντεπίθεση περνάει ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά τα όσα ανέφερε για εκείνον στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης.Στην αντεπίθεση περνάει ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά τα όσα ανέφερε για εκείνον στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης.«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πιτσιόρλας: Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας ήξερε για την παρακολούθησή μου – Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη

Σοκαρισμένος δηλώνει ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης επί ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά τις αναφορές του διοικητή της ΕΥΠ επί της προηγούμενης κυβερνήσεως Γιάννη Ρουμπάτη, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπήρξε άμεση παρακολούθηση στο κινητό του και μάλιστα για αυτό ήταν ενήμερος και ο Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Πιτσιόρλας […] The post Πιτσιόρλας: Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας ήξερε για την παρακολούθησή μου – Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στη Δικαιοσύνη ο Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε

«Ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης», κατήγγειλε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας της κυβέρνησης Τσίπρα, αναφερόμενος στην παραδοχή, όπως είπε, του διοικητή της ΕΥΠ επί ΣΥΡΙΖΑ ότι παρακολουθούνταν The post Στη Δικαιοσύνη ο Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πιτσιόρλας: «Ο Ρουμπάτης παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε - Με συκοφαντεί, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

Την αντίδραση του Στέργιου Πιτσιόρλα προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Ιωά

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πιτσιόρλας: Ο κ. Ρουμπάτης παραδέχτηκε την άμεση παρακολούθησή μου - Προσφεύγω στην δικαιοσύνη

Πιτσιόρλας: Ο κ. Ρουμπάτης παραδέχτηκε την άμεση παρακολούθησή μου - Προσφεύγω στην δικαιοσύνη ekomninou Wed, 14/09/2022 - 19:50

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Πιτσιόρλας: «Ο Ρουμπάτης παραδέχτηκε ότι με παρακολουθούσε»

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας πέρασε στην αντεπίθεση μετά από την κατάθεση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, κ. Ρουμπάτη.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχθηκε την παρακολούθησή μου - Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης» τονίζει χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο Skai.gr

Μήνυση Πιτσιόρλα σε Ρουμπάτη: «Με συκοφαντεί, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

Μήνυση κατά του Ιωάννη Ρουμπάτη, καταθέτει ο πρώην επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά τα όσα ανέφερε για εκείνον στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο διοικητής της ΕΥΠ. «Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθησή μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας. Επίσης, ενημερώνει: «Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Στ. Πιτσιόρλας: Ο κ. Ρουμπάτης παραδέχτηκε την άμεση παρακολούθησή μου - Προέβη σε επιχείρηση ηθικής μου εξόντωσης

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Στέργιος Πιτσιόρλας: Με παρακολουθούσε η ΕΥΠ -Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Στέργιος Πιτσιόρλας, μετά τη «βόμβα» του Γ. Ρουμπάτη στην Εξεταστική ότι παρακολουθείτο από την ΕΥΠ.«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για τη δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης -σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πιτσιόρλας: Ο Ρουμπάτης παραδέχθηκε ότι με παρακολουθούσε άμεσα η ΕΥΠ-«Με συκοφαντεί, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

«Μετά την κατάρρευση των ψευδών δικαιολογιών για την δήθεν έμμεση παρακολούθησή μου την περίοδο που διετέλεσα Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ σήμερα ο κύριος Ρουμπάτης-σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται στα ΜΜΕ-παραδέχτηκε για πρώτη φορά ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής την άμεση παρακολούθηση μου και χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη προέβη σε μια άθλια επιχείρηση σπίλωσης και ηθικής μου εξόντωσης» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Στέργιος Πιτσιόρλας. Επίσης, ενημερώνει: «Έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλα τα νόμιμα μέσα ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν όπου πρέπει οι ευθύνες για αυτήν την απίστευτη ιστορία». Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Γ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο