Ντ. Μπακογιάννη: «Θα προτιμούσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παρά μια ακυβερνησία»

19:40 - 14/09/2022

Tη διαφωνία της, εμμέσως, με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας λόγο για "αναμφισβήτητο ρίσκο".

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννη: Θα προτιμούσα κυβέρνηση Τσίπρα, όσο και αν ακούγεται τρελό από τα δικά μου χείλη, παρά ακυβερνησία

Υπέρ – επί της ουσίας- της αλλαγής εκλογικού νόμου τάσσεται η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, διαφωνώντας με την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να μην προχωρήσει σε νέα αλλαγή του εκλογικού νόμου.Υπέρ – επί της ουσίας- της αλλαγής εκλογικού νόμου τάσσεται η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, διαφωνώντας με την επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να μην προχωρήσει σε νέα αλλαγή του εκλογικού νόμου.«Εγώ είχα μία άποψη που έχω καταθέσει. Θεωρούσα ότι το θέμα της σταθερότητας παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις. Εμένα αυτή ήταν η γνώμη μου, εν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο