«Σπίτι μου»: Στεγαστικά δάνεια για νέους – LIVE οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για φθηνή στέγη

10:44 - 15/09/2022

«Σπίτι μου»: «Σπίτι μου» ονομάζεται το πρόγραμμα για φθηνή στέγη που παρουσιάζουν σήμερα (15/9.2022) οι υπουργοί Εργασίας, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Επικρατείας, εξειδικεύοντας τις εξαγγελίες Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ. Από το 2023 έρχονται τα φθηνά στεγαστικά δάνεια. Το πρόγραμμα χαμηλότοκου δανεισμού είναι ύψους 500 εκατ. ευρώ. Τα στεγαστικά δάνεια για 25.000 νέους και ζευγάρια έως 39 […] Το άρθρο «Σπίτι μου»: Στεγαστικά δάνεια για νέους – LIVE οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για φθηνή στέγη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σπίτι μου» – Στεγαστικά δάνεια σε νέους: Τα ποσά και οι δικαιούχοι για αγορά πρώτης κατοικίας

Το πρόγραμμα «Σπίτι μου», στο οποίο εμπεριέχεται η δανειοδότηση νέων ζευγαριών για την αγορά πρώτης κατοικίας, παρουσιάστηκε αναλυτικά από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.Το πρόγραμμα «Σπίτι μου», στο οποίο εμπεριέχεται η δανειοδότηση νέων ζευγαριών για την αγορά πρώτης κατοικίας, παρουσιάστηκε αναλυτικά από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για επανεκκίνηση της στεγαστικής πολιτικής, με στόχο την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στην αγορά κατοικίας, ιδίως για τους νέους και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]