Ελληνοτουρκικά – Δένδιας: Δεν είμαι ήσυχος, αλλά υπάρχει διεθνής αντίδραση
11:58 - 15/09/2022
Ελληνοτουρκικά: Την ανησυχία του για την έξαρση της τουρκικής ρητορικής το τελευταίο χρονικό διάστημα εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το πρωί της Πέμπτης. Ωστόσο, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι έχει δημιουργηθεί ένα επίπεδο διεθνούς αντίδρασης το οποίο μάλιστα είναι συνεχές. Όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών, το κακό που δημιουργεί η πολιτική […]
Το άρθρο Ελληνοτουρκικά – Δένδιας: Δεν είμαι ήσυχος, αλλά υπάρχει διεθνής αντίδραση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δένδιας για κλιμάκωση της τουρκικής ρητορικής: Δεν είμαι ήσυχος, αλλά υπάρχει διεθνής αντίδραση
Την ανησυχία του για την έξαρση της τουρκικής ρητορικής το τελευταίο χρονικό διάστημα εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το πρωί της Πέμπτης. Ωστόσο, ο κ. Δένδιας υπογράμμισε ότι έχει δημιουργηθεί ένα επίπεδο διεθνούς αντίδρασης το οποίο μάλιστα είναι συνεχές. Όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών, το κακό που δημιουργεί η πολιτική […]
The post Δένδιας για κλιμάκωση της τουρκικής ρητορικής: Δεν είμαι ήσυχος, αλλά υπάρχει διεθνής αντίδραση appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr