Συντάξεις Οκτωβρίου 2022: Δείτε πότε θα πληρωθείτε

10:24 - 16/09/2022

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου από τον ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές , στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ θα εγκρίνει την εισήγηση με το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών […] Το άρθρο Συντάξεις Οκτωβρίου 2022: Δείτε πότε θα πληρωθείτε εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντάξεις Οκτωβρίου 2022: Πότε αναμένεται να πιστωθούν στους δικαιούχους

Συντάξεις : Από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Αυγούστου 2022. Η διαδικασία θα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συντάξεις Οκτωβρίου: Έρχονται οι πληρωμές

Συντάξεις Οκτωβρίου 2022 δημοσίου ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΝΑΤ ΟΓΑ ΕΤΑΑ επικουρικές. Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2022. Το άρθρο Συντάξεις Οκτωβρίου: Έρχονται οι πληρωμές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Συντάξεις Οκτωβρίου 2022: Πότε αναμένεται να πιστωθούν στους δικαιούχους

Συντάξεις : Από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Αυγούστου 2022. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022. Αλλαγές στις ημερομηνίες καταβολής μηνιαίων κύριων συντάξεων ΕΦΚΑ έχει φέρει ο Νόμος 4611/2019 που ψηφίστηκε το Μάιο του 2019. Τι ορίζει ο Νόμος Σύμφωνα με το Νόμο, ως ημερομηνία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συντάξεις Οκτωβρίου 2022: Οι τελικές ημερομηνίες πληρωμής

Συντάξεις Οκτωβρίου 2022: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου. Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους… Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου, για τους συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία καταβάλλονται ταυτόχρονα στους συνταξιούχους […] Το άρθρο Συντάξεις Οκτωβρίου 2022: Οι τελικές ημερομηνίες πληρωμής εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη