Γκάγκα: Όποιος κάνει την αναμνηστική δόση τώρα δεν χρειάζεται το επικαροποιημένο εμβόλιο σε ένα μήνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίνα Γκάγκα – Κορονοϊός: Όποιος κάνει την αναμνηστική δόση τώρα δεν χρειάζεται το επικαιροποιημένο εμβόλιο σε ένα μήνα
«Να συνεχίσουμε να φοράμε μάσκα όσοι είμαστε σε στενό συγχρωτισμό»
Διαβάστε το στο news.grΜ. Γκάγκα: Όποιος κάνει τώρα αναμνηστική δόση δεν χρειάζεται επικαιροποιημένο εμβόλιο σε ένα μήνα (VIDEO)
Σε καλό επίπεδο ανοσίας βρίσκεται ο πληθυσμός, είπε το πρωί της Παρασκευής (16/9) στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, και κάλεσε τον κόσμο να κάνει την αναμνηστική δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια.
«Μπροστά μας έχουμε έναν χειμώνα πολύ καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε τον κορωνοϊό. Τα κρούσματα καθημερινά είναι πολλά άρα συνεχίζουμε να φοράμε μάσκα όσοι είμαστε σε στενό συγχρωτισμό, όσοι έχουμε προβλήματα υγείας και όσοι ζούμε με ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και εμβολιαζόμαστε όπως εμβολιαζόμαστε για την γρίπη κάθε χρόνο».
Όσον αφορά στην παραλλαγή Κένταυρος είπε ότι «συμπεριφέρεται όπως οι τελευταίες μεταλλάξεις, όπως η
Διαβάστε το στο grtimes.gr