Ματίνα Παγώνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την κλοπή – «Είχα πολλά χρήματα στο πορτοφόλι»

11:38 - 16/09/2022

Θύμα κλοπής έπεσε η Ματίνα Παγώνη, καθώς φαίνεται ότι κάποιος της πήρε το πορτοφόλι της από To άρθρο Ματίνα Παγώνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την κλοπή – «Είχα πολλά χρήματα στο πορτοφόλι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Παγώνη: Τα έχει βάλει με τον εαυτό της για την κλοπή του πορτοφολιού της – «Είχα πολλά χρήματα»

Θύμα κλοπής έπεσε η Ματίνα Παγώνη όταν άγνωστος της αφαίρεσε το πορτοφόλι της το οποίο είχε στη τσάντα της. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και τόνισε πως τα έχει βάλει με το εαυτό της γιατί δεν κατάλαβε πώς έγινε η κλοπή. «Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου επειδή δεν κατάλαβα ότι είχα χάσει το πορτοφόλι μου. Δεν ξέρω αν μου το έκλεψαν, δεν ξέρω τι έγινε. Αλλά όλοι μου είπαν ότι ούτε εκείνοι το κατάλαβαν, όταν τους έκλεψαν το πορτοφόλι. Αυτό όμως εμένα δεν με ενδιαφέρει και κάνω αυστηρή κριτική στον εαυτό μου γιατί δεν κατάλαβα τίποτα» ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη. «Βγήκα από το σούπερ μάρκετ και ήταν το πορτοφόλι μου στην τσάντα μου, δεν ξέρω τι έ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θύμα κλοπής η Ματίνα Παγώνη: «Είχα πολλά χρήματα στο πορτοφόλι»

Η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη έπεσε θύμα κλοπής καθώς φαίνεται ότι κάποιος της πήρε το πορτοφόλι από τη τσάντα της. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Οι πρώτες δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη μετά την κλοπή – «Είχα πολλά χρήματα στο πορτοφόλι»

Θύμα κλοπής έπεσε η Ματίνα Παγώνη, καθώς φαίνεται ότι κάποιος της πήρε το πορτοφόλι της από τη τσάντα της. Η Πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών μίλησε για το περιστατικό στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και στην Κατερίνα Νινιού. «Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου επειδή δεν κατάλαβα ότι είχα χάσει το πορτοφόλι μου. Δεν ξέρω αν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της