Διονύσης Σχοινάς: Αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη – Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

14:22 - 16/09/2022

Ο Διονύσης Σχοινάς με ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διονύση Σχοινά: “Αγαπημένα μου φιλαράκια. Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί […] The post Διονύσης Σχοινάς: Αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη – Η ανακοίνωση του τραγουδιστή appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διονύσης Σχοινάς: Αποχώρησε από το σχήμα με τον Μαζωνάκη – «Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό»

Την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Instagram ο Διονύσης Σχοινάς. Η πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών είχε αναβληθεί δύο φορές και, όπως έγινε γνωστό σήμερα, το πρωί, τη δεύτερη φορά, δηλαδή χθες, αναβλήθηκε λόγω διαφωνίας τους στην πρόβα τζενεράλε. Ο Διονύσης Σχοινάς ξεκαθαρίζει, με ανάρτησή του, ότι έφυγε «γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο». Αναλυτικά η ανάρτηση του Διονύση Σχοινά: «Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Επειδή ακούγονται διάφορα…» – Αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη ο Διονύσης Σχοινάς

Ο Διονύσης Σχοινάς με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός, έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια αναφορικά με την ματαίωση και της δεύτερης πρεμιέρας με τον Γιώργο Μαζωνάκη καθώς όπως έγινε γνωστό υπήρξε οριστική αναβολή. Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Κέιτ Μίντλετον: Πώς «πάγωσε» τη Μέγκαν […] Το άρθρο «Επειδή ακούγονται διάφορα…» – Αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια