Γ. Γεραπετρίτης για τις παρακολουθήσεις: «Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου»

16:20 - 16/09/2022

«Η απάντηση είναι μία και κατηγορηματική: ο Γεραπετρίτης δεν ήξερε και ο Κοντολέων δεν είπε τίποτε από αυτά».Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, κληθείς να σχολιάσει σημερινά πρωτοσέλιδα, ειδικότερα δε, τις αναφορές ορισμένων εξ αυτών σε εκείνον.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεραπετρίτης: Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου

Ενοχλημένος, όπως ανέφερε, από τη «διπλή και βαριά χυδαιότητα εκ μέρους ορισμένων»

Διαβάστε το στο

Γεραπετρίτης: «Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου»

Στις παρακολουθήσεις και όσα ειπώθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή, αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Γεραπετρίτης: Σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου

Γεραπετρίτης: Σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μουvdounis Παρ., 16/09/2022 - 16:20

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Γεραπετρίτης για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις: «Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου»

«Η απάντηση είναι μία και κατηγορηματική: ο Γεραπετρίτης δεν ήξερε και ο Κοντολέων δεν είπε τίποτε από αυτά»

Διαβάστε το στο news.gr

Γ. Γεραπετρίτης: «Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου»

Οι παρακολουθήσεις και όσα ειπώθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή -ιδίως κατά τη συνεδρίασή της την Πέμπτη- από τον τ. διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Παναγιώτη Κοντολέοντα, απασχόλησαν τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι». Κληθείς να σχολιάσει [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο