Γ. Γεραπετρίτης για τις παρακολουθήσεις: «Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου»
16:20 - 16/09/2022
«Η απάντηση είναι μία και κατηγορηματική: ο Γεραπετρίτης δεν ήξερε και ο Κοντολέων δεν είπε τίποτε από αυτά».Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, κληθείς να σχολιάσει σημερινά πρωτοσέλιδα, ειδικότερα δε, τις αναφορές ορισμένων εξ αυτών σε εκείνον.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεραπετρίτης: Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου
Ενοχλημένος, όπως ανέφερε, από τη «διπλή και βαριά χυδαιότητα εκ μέρους ορισμένων»
Διαβάστε το στο Γεραπετρίτης: «Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου»
Στις παρακολουθήσεις και όσα ειπώθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή, αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΓεραπετρίτης για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις: «Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου»
«Η απάντηση είναι μία και κατηγορηματική: ο Γεραπετρίτης δεν ήξερε και ο Κοντολέων δεν είπε τίποτε από αυτά»
Διαβάστε το στο news.grΓ. Γεραπετρίτης: «Βαριά χυδαιότητα και σχέδιο σπίλωσης εις βάρος μου»
Οι παρακολουθήσεις και όσα ειπώθηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή -ιδίως κατά τη συνεδρίασή της την Πέμπτη- από τον τ. διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Παναγιώτη Κοντολέοντα, απασχόλησαν τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι». Κληθείς να σχολιάσει [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr