Τι λέει η γυναίκα που θα γίνει μητέρα στα 52 της! «Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου»

19:00 - 16/09/2022

Στα 52 της χρόνια η Τάνια Καρούζου ετοιμάζεται να γίνει μαμά και όπως λέει στην κάμερα «το να γίνω μητέρα δεν ήταν το παιδικό μου όνειρο».Στα 52 της χρόνια η Τάνια Καρούζου ετοιμάζεται να γίνει μαμά και όπως λέει στην κάμερα «το να γίνω μητέρα δεν ήταν το παιδικό μου όνειρο».«Δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή. Δεν ήθελα από μικρή, το ήθελα αργότερα. Όπως πολλές γυναίκες ίσως, έτσι κι εγώ, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους υγείας καθυστέρησα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η ιστορία της Τάνιας που θα γίνει μητέρα στα 52 της – «Όλα άλλαξαν όταν έγινα 50»

Η εξομολόγησή της

Διαβάστε το στο

Τι λέει η γυναίκα που θα γίνει μητέρα στα 52 της! «Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου»

Τι λέει η γυναίκα που θα γίνει μητέρα στα 52 της! «Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου» Στα 52 της χρόνια η Τάνια Καρούζου ετοιμάζεται να γίνει μαμά και όπως λέει στην κάμερα «το να γίνω μητέρα δεν ήταν το παιδικό μου όνειρο». «Δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή. Δεν ήθελα από […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας