Τι λέει η γυναίκα που θα γίνει μητέρα στα 52 της! «Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου»
19:00 - 16/09/2022
Στα 52 της χρόνια η Τάνια Καρούζου ετοιμάζεται να γίνει μαμά και όπως λέει στην κάμερα «το να γίνω μητέρα δεν ήταν το παιδικό μου όνειρο».Στα 52 της χρόνια η Τάνια Καρούζου ετοιμάζεται να γίνει μαμά και όπως λέει στην κάμερα «το να γίνω μητέρα δεν ήταν το παιδικό μου όνειρο».«Δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή. Δεν ήθελα από μικρή, το ήθελα αργότερα. Όπως πολλές γυναίκες ίσως, έτσι κι εγώ, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους υγείας καθυστέρησα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ιστορία της Τάνιας που θα γίνει μητέρα στα 52 της – «Όλα άλλαξαν όταν έγινα 50»
Η εξομολόγησή της
Διαβάστε το στο Τι λέει η γυναίκα που θα γίνει μητέρα στα 52 της! «Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου»
Τι λέει η γυναίκα που θα γίνει μητέρα στα 52 της! «Μάνα γίνεσαι όταν είναι έτοιμη η ψυχή σου» Στα 52 της χρόνια η Τάνια Καρούζου ετοιμάζεται να γίνει μαμά και όπως λέει στην κάμερα «το να γίνω μητέρα δεν ήταν το παιδικό μου όνειρο». «Δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή. Δεν ήθελα από […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr