Η «πικρή» μαρτυρία από τη Λέσβο: «Απροσπέλαστα τα ΑΤΜ όταν οι μετανάστες παίρνουν το επίδομα»
09:31 - 18/01/2020
Ως «χειροβομβίδα που έχει απασφαλιστεί» χαρακτήρισε το μεταναστευτικό και την κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.
The post Η «πικρή» μαρτυρία από τη Λέσβο: «Απροσπέλαστα τα ΑΤΜ όταν οι μετανάστες παίρνουν το επίδομα» appeared first on EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου: 27.000 μετανάστες στη Λέσβο, απροσπέλαστα τα ΑΤΜ όταν παίρνουν το επίδομα
Ως «χειροβομβίδα που έχει απασφαλιστεί» χαρακτήρισε το μεταναστευτικό και την κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.
Όπως είπε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6. οι κάτοικοι των νησιών «βλέποντας ότι οι αφίξεις είναι συνεχείς δεν πιστεύουν ότι θα αρκέσει το νέο κλειστό κέντρο. Επειδή έχουν ακούσει πολλές εξαγγελίες και δεν υλοποιήθηκε καμία, όλοι είναι δύσπιστοι καθώς πιστεύουν ότι είναι ένας τρόπος να χτιστεί μια άλλη δομή».
Παρατήρησε, δε, ότι «όταν ήταν το απαγορευτικό απόπλου πριν από 10 ημέρες, σε μια ημέρα είχαμε 283 αφίξεις με καρυδότσουφλα ενώ τα μεγάλα πλοία δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν».
Περιγράφοντας, εξάλλου, τις εικόνες που ζουν οι κά
Διαβάστε το στο thestival.gr