Σειρά τομέων της ελληνικής οικονομίας κινητοποιεί το πρόγραμμα «Σπίτι μου!»
19:28 - 18/09/2022
Μια σειρά επιμέρους τομέων της ελληνικής οικονομίας κινητοποιεί το πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής Στέγασης, υπό την επωνυμία «Σπίτι μου!» που εξειδικεύτηκε την εβδομάδα που μας πέρασε από κυβερνητικά στελέχη, σε συνέχεια των εξαγγελιών του πρωθυπουργού από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τράπεζες, οργανώσεις και φορείς την αγοράς ακινήτων, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες, εταιρίες ανάπτυξης […]
Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σειρά τομέων της ελληνικής οικονομίας κινητοποιεί το πρόγραμμα «Σπίτι μου!»
Μια σειρά επιμέρους τομέων της ελληνικής οικονομίας κινητοποιεί το πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής Στέγασης, υπό την επωνυμία «Σπίτι μου!» που εξειδικεύτηκε την εβδομάδα που μας πέρασε από κυβερνητικά στελέχη, σε συνέχεια των εξαγγελιών του πρω
Διαβάστε το στο lykavitos.grΚινητοποίηση τομέων της ελληνικής οικονομίας από το πρόγραμμα «Σπίτι μου!»
Σειρά επιμέρους τομέων της ελληνικής οικονομίας κινητοποιεί το πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής Στέγασης, υπό την επωνυμία «Σπίτι μου!» που εξειδικεύτηκε την εβδομάδα που μας πέρασε από κυβερνητικά στελέχη, σε συνέχεια των εξαγγελιών του πρωθυπουργού από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Η νέα Στρατηγική Κοινωνικής Στέγασης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή. Ορισμένες θα ξεκινήσουν άμεσα, ενώ για άλλες έχει ξεκινήσει η προετοιμασία προκειμένου να τεθούν σταδιακά σε εφαρμογή. Όλα τα προγράμματα θα αρχίσουν να υλοποιούνται πάντως είτε εντός του 2022 είτε εντός του 2023.
Τράπεζες, οργανώσεις και φορείς την αγοράς ακινήτων, τεχνικέ
Διαβάστε το στο grtimes.gr