Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ.Ενινγκ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει»
12:33 - 18/01/2020
Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό, τις πρώτες του συμμετοχές, αλλά και τους σερί αγώνες στον μήνα Ιανουάριο μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων, Πέτρος Μπακούτσης. Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)! Αναλυτικά όλα όσα είπε στη Nova: Για το παιχνίδι με τον […]
The post Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ.Ενινγκ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει» appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ. Ένινγκ, ελπίζω να πάρω κι άλλο χρόνο»
Ο Πέτρος Μπακούτσης ευχαρίστησε τον Μίκαελ Ένινγκ για τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει, στάθηκε και στον αυριανό (19/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Διαβάστε το στο Μπακούτσης: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη, ευχαριστώ τον Ένινγκ για την εμπιστοσύνη του»
Ο Πέτρος Μπακούτσης μίλησε για την εμπιστοσύνη του Μίχαελ Ένινγκ…
Διαβάστε το στο onsports.grΜπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ. Ενινγκ για την εμπιστοσύνη του»
Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό, τις πρώτες του συμμετοχές, αλλά και τους σερί αγώνες μίλησε ο Πέτρος Μπακούτσης.
The post Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ. Ενινγκ για την εμπιστοσύνη του» appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr