Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ.Ενινγκ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει»

12:33 - 18/01/2020

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό, τις πρώτες του συμμετοχές, αλλά και τους σερί αγώνες στον μήνα Ιανουάριο μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων, Πέτρος Μπακούτσης. Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)! Αναλυτικά όλα όσα είπε στη Nova: Για το παιχνίδι με τον […] The post Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ.Ενινγκ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ. Ένινγκ, ελπίζω να πάρω κι άλλο χρόνο»

Ο Πέτρος Μπακούτσης ευχαρίστησε τον Μίκαελ Ένινγκ για τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει, στάθηκε και στον αυριανό (19/1) αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο

Μπακούτσης: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη, ευχαριστώ τον Ένινγκ για την εμπιστοσύνη του»

Ο Πέτρος Μπακούτσης μίλησε για την εμπιστοσύνη του Μίχαελ Ένινγκ…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ. Ενινγκ για την εμπιστοσύνη του»

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό, τις πρώτες του συμμετοχές, αλλά και τους σερί αγώνες μίλησε ο Πέτρος Μπακούτσης. The post Μπακούτσης: «Ευχαριστώ τον κ. Ενινγκ για την εμπιστοσύνη του» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων