GNTM: Η παίκτρια που έκανε τη Βίκυ Καγιά να κλάψει – «Είσαι το είδωλό μου»

21:28 - 19/09/2022

Ο διαγωνισμός μόδας ξεκίνησε με τη Βίκυ Καγιά να καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό. «Πριν πέντε χρόνια όταν ξεκινούσε το GNTM, δεν πίστευα ότι η μόδα και το μόντελινγκ θα ενδιέφερε τόσο πολύ τον κόσμο. Σήμερα πλέον, μετά από εκατοντάδες φωτογραφήσεις και χιλιόμετρα πασαρέλας, ο στόχος μας στο GNTM είναι ο ίδιος. Να σας ιντριγκάρουμε και να προκαλούμε το […] The post GNTM: Η παίκτρια που έκανε τη Βίκυ Καγιά να κλάψει – «Είσαι το είδωλό μου» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε τη Βίκυ Καγιά να κλάψει

Το GNTM 5 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (19.09.2022) και η πρώτη διαγωνιζόμενη συγκίνησε τους κριτές και ιδιαίτερα τη Βίκυ Καγιά.  Πρόκειται για μία 47χρονη, η οποία παντρεύτηκε πολύ νέα, απέκτησε δύο παιδιά, και αποφάσισε να συνεχίσει το σχολείο. «Ήρθα εδώ για να αποδείξω ότι γυναίκα δεν είναι μόνο μάνα. Η γυναίκα δεν έχει ... Περισσότερα To άρθρο GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε τη Βίκυ Καγιά να κλάψει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

GNTM 5: Η 47χρονη παίκτρια που έκανε την Βίκυ Καγιά να κλάψει – «Είσαι το είδωλό μου»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου το GNTM 5 μέσα...

Διαβάστε το στο Zougla

Το GNTM ξεκίνησε! Η 47χρονη παίκτρια που έκανε τη Βίκυ Καγιά να δακρύσει

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

GNTM 5: Η 47χρονη παίκτρια που έκανε την Βίκυ Καγιά να κλάψει – «Είσαι το είδωλό μου»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου το GNTM 5 μέσα από τη συχνότητα του Star. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Βίκυ Καγιά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

GNTM5: Η παίκτρια που έκανε ράκος την Καγιά – «Με χτυπούσε ο πατέρας και ο άνδρας μου» [βίντεο]

GNTM5: Το GNTM επέστρεψε στον «αέρα» του Star Channel το βράδυ της Δευτέρας (19/9) και γυναίκες κάθε ηλικίας διεκδικούν μια θέση στο χώρο της μόδας. Πρώτη μπροστά στους κριτές εμφανίστηκε η 47χρονη Άννα η οποία αρχικά εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτερική της ομορφιά αφού την χαρακτήρισαν «αμαζόνα». Όταν της ζητήθηκε να φορέσει μαγιό και […] Το άρθρο GNTM5: Η παίκτρια που έκανε ράκος την Καγιά – «Με χτυπούσε ο πατέρας και ο άνδρας μου» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

GNTM 5: Πρεμιέρα με την 47χρονη που έκανε την Βίκυ Καγιά να ξεσπάσει σε κλάματα

To GNTM επέστρεψε με την 47χρονη Άννα να ζητά μια ευκαιρία από τους κριτές οι οποίοι To άρθρο GNTM 5: Πρεμιέρα με την 47χρονη που έκανε την Βίκυ Καγιά να ξεσπάσει σε κλάματα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε την Καγιά να κλαίει – «Εσύ είσαι το είδωλό μου»

«Με λένε Άννα είμαι 47 χρονών και έχω έρθει από το Χαλάνδρι. Από μικρή είχα το μικρόβιο αλλά τώρα μου προέκυψε. Από μικρή στα βάσανα μεγάλωσα τρία παιδιά παντρεύτηκα μικρή Οπότε Τώρα είναι η σειρά μου». Δείτε στο www.happytv.gr το σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρο. «Ήρθα εδώ για να αποδείξω ότι γυναίκα δεν είναι […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ GNTM 5: Η 47χρονη που έκανε την Καγιά να κλαίει – «Εσύ είσαι το είδωλό μου»

Διαβάστε το στο happytv.gr

GNTM 5: Η 47χρονη που λύγισε την Καγιά – «Είσαι το είδωλό μου»

Δυναμικά ξεκίνησε το GNTM 5 με την πρώτη 47χρονη παίκτρια, η οποία συγκίνησε την Βίκυ Καγιά, η οποία δεν συγκράτησε τα δάκρυά της. The post GNTM 5: Η 47χρονη που λύγισε την Καγιά – «Είσαι το είδωλό μου» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

GNTM: Το Μιλφ που έκανε τη Βίκυ Καγιά να κλαίει στο ριάλιτι

«Ήρθα εδώ για να αποδείξω ότι γυναίκα δεν είναι μόνο μάνα. Η γυναίκα δεν έχει όριο ηλικίας, δεν έχει τίποτα. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μπορεί να πετύχει το όνειρό της». Το Greece’s Next Top Model, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις […]

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»