Νατάσα Ράγιου: «Ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον Αλέξη»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νατάσα Ράγιου για τον σύντροφό της: Ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου
Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Νατάσα Ράγιου, και ο σύντροφος της Τζιοβάνι Φαλιέρο μιλούν για πρώτη φορά μαζί για την πρώτη τους γνωριμία, για τον έρωτα τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για το γάμο τους. Η Νατάσα Ράγιου αναφέρεται και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και αποκαλύπτει ... Περισσότερα
To άρθρο Νατάσα Ράγιου για τον σύντροφό της: Ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝατάσα Ράγιου: «Ο σύντροφός μου Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει στην προσωπική της ζωή
Διαβάστε το στο GazzettaΝατάσα Ράγιου: «Ο σύντροφός μου ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Νατάσα Ράγιου. Η δημοσιογράφος είπε πως έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο εξαιτίας της σχέσης της με τον σύντροφό της Τζιοβάνι Φαλιέρο, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν ακόμα παντρεμένη. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο σύντροφός της, την ζήτησε από τον άντρα της. «Είμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς» είπε η δημοσιογράφος και αποκάλυψε το λόγο που μετακόμισα στο νησί. «Η Ρόδος προέκυψε στη ζωή μου από τον άνθρωπο της ζωής μου Τζιοβάνι Φαλιέρο. Ο Τζιοβάνι είναι αρχιτέκτονας διακοσμητής και ήρθαμε στη Ρόδο για μία δουλειά του και μείναμε 2,5 χρονιά». «Για’ μένα η ζωή είναι ένα ταξ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝατάσα Ράγιου: «Είμαι ερωτική μετανάστρια, ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»
Για πρώτη φορά μαζί για την πρώτη τους γνωριμία, για τον έρωτα τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για το γάμο τους, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Νατάσα Ράγιου, και ο σύντροφος της Τζιοβάνι Φαλιέρο.
Για πρώτη φορά μαζί για την πρώτη τους γνωριμία, για τον έρωτα τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για το γάμο τους, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Νατάσα Ράγιου, και ο σύντροφος της Τζιοβάνι Φαλιέρο. Η Νατάσα Ράγιου αναφέρεται και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και αποκαλύπτει ότι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝατάσα Ράγιου: «Ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»
Η Νατάσα Ράγιου μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» για τη νέα της ζωή στη Ρόδο, αλλά και για τη σχέση […]
The post Νατάσα Ράγιου: «Ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝατάσα Ράγιου: Η νέα ζωή στη Ρόδο με τον σύντροφό της – «Ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου»
Η Νατάσα Ράγιου και ο σύντροφος της Τζιοβάνι Φαλιέρο ζουν τον απόλυτο έρωτα! Το αγαπημένο ζευγάρι
To άρθρο Νατάσα Ράγιου: Η νέα ζωή στη Ρόδο με τον σύντροφό της – «Ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝατάσα Ράγιου: Ο σύντροφός μου ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου
Η Νατάσα Ράγιου και ο σύντροφός της Τζιοβάνι Φαλιέρο μίλησαν για πρώτη φορά στην κάμερα, για το πώς γνωρίστηκαν, για τον έρωτά τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για τον γάμο τους.
Διαβάστε το στο real.grΝατάσα Ράγιου: Η νέα ζωή στη Ρόδο με τον σύντροφό της - "Ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου"
Η γνωστή δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις
Διαβάστε το στο thetoc.grΝατάσα Ράγιου: «Ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου» – «Τον βρήκα πριν τη λήξη του γάμου μου»
«Κάθε μέρα είναι γιορτή με αυτόν τον άνθρωπο», τόνισε
Διαβάστε το στο news.grΝατάσα Ράγιου: Ο σύντροφος της την ζήτησε από τον άντρα της!
Η Νατάσα Ράγιου και ο σύντροφος της Τζιοβάνι Φαλιέρο μιλούν για πρώτη φορά μαζί για την πρώτη τους γνωριμία, για τον έρωτα τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για το γάμο τους. Η Νατάσα Ράγιου αναφέρεται και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις και αποκαλύπτει ότι γνώρισε τον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝατάσα Ράγιου: Ο σύντροφός μου ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου
Η Νατάσα Ράγιου και ο σύντροφός της Τζιοβάνι Φαλιέρο μίλησαν για πρώτη φορά στην κάμερα, για το πώς γνωρίστηκαν, για τον έρωτά τους, τη ζωή τους στη Ρόδο και τα σχέδια για τον γάμο τους. Όπως είπε η δημοσιογράφος στην κάμερα της “Ελένης”, έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε ότι ενώ […]
The post Νατάσα Ράγιου: Ο σύντροφός μου ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΝατάσα Ράγιου: «O Τζιοβάνι Φαλιέρο ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου» – Η νέα ζωή της στη Ρόδο
Στην κάμερα της «Ελένης» μίλησε η Νατάσα Ράγιου για τη νέα της ζωή στη Ρόδο, αλλά και για τη σχέση της με τον Τζιοβάνι. Η Νατάσα Ράγιου έφυγε από την Πάτρα και ακολούθησε τον άνθρωπο της ζωής της στη Ρόδο λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.Η Νατάσα Ράγιου αναφέρεται και στον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο […]
Διαβάστε το στο dete.grΝατάσα Ράγιου: "Ο Τζιοβάνι ήρθε και με ζήτησε από τον άντρα μου"
"Eίμαι ερωτική μετανάστρια γιατί πατρίδα σου είναι εκεί που αγαπάς"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr