Ευθεία βολή Μπέου σε Μαρινάκη: «Μας εξαπατήσατε για να βγείτε πρόεδρος της Super League»

20:34 - 20/09/2022

Ευθεία βολή Μπέου σε Μαρινάκη: «Μας εξαπατήσατε για να βγείτε πρόεδρος της Super League» 20/09/2022 Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος κατά Βαγγέλη Μαρινάκη στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League.  Ο πρόεδρος του Βόλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Λίγκας και του Ολυμπιακού ότι εξαπάτησε το συμβούλιο για να κερδίσει την προεδρία της. «Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και θυμίζετε παράγοντες παλαιάς κοπής. Λειτουργείτε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί η Σούπερ Λίγκα δεν είναι ιδιοκτησία σας και όχι δικό σας μαγαζί. Και μην ξεχνάτε ότι υποσχεθήκατε πράγματα και εξαπατήσατε του συναδέλφους μου, για

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέος σε Μαρινάκη: «Εξαπατήσατε τους συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία της Super League»

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος απευθύνθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΔΣ της Λίγκας καλώντας τον να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Διαβάστε το στο

Μπέος σε Μαρινάκη: «Εξαπατήσατε τους συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία της Λίγκας»

Η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας απευθυνόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αχιλλέας Μπέος κατά Βαγγέλη Μαρινάκη στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ. Ο πρόεδρος του Βόλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Λίγκας και του Ολυμπιακού ότι εξαπάτησε το συμβούλιο για να κερδίσει την προεδρία του Συνεταιρισμού. «Έχετε χάσει την ψυχραιμία σας και θυμίζετε παράγοντες […] The post Μπέος σε Μαρινάκη: «Εξαπατήσατε τους συναδέλφους μου για να κερδίσετε την προεδρία της Λίγκας» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)