Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός»
13:50 - 21/09/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Έχω μεγάλο έρωτα μαζί του, είναι ο σπουδαιότερος ηθοποιός»
«Τον βλέπω στη σκηνή και τον χαζεύω» τόνισε - Δείτε το σχετικό βίντεο
Διαβάστε το στο Σοφία Βογιατζάκη: Έχω μεγάλο ερωτά με το Γιώργο Κιμούλη – Θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός
Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη και εξομολογήθηκε πως ήθελε να γίνει χορεύτρια αλλά το όνειρο αυτό διαλύθηκε έπειτα από ένα ατύχημα που είχε. «Ήθελα να γινώ χορεύτρια, ήμουν ντροπαλή και δεν μιλούσα, θαύμαζα τους χορευτές που μπορούσαν να μεταδώσουν το συναίσθημα» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. Το όνειρό της αυτό, δυστυχώς η Σοφία Βογιατζάκη το εγκατέλειψε καθώς όπως είπε: «Έσπασα το πόδι μου σε βουτιά στο Λαγονήσι, έγινε θρύψαλα ο αστράγαλος, εγκατέλειψα το όνειρο της χορεύτριας κι άρχισε η ιστορία με τα κιλά βαλέ – βγάλε». Με τρυφερά λόγια μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη για τη μητέρα της η οποία ήταν αυτή που της μετέδωσε την αγάπη για το θέατρο. Πώ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Βογιατζάκη: «Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΣοφία Βογιατζάκη: «Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός, δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον σπουδαιότερο Έλληνα ηθοποιό.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον σπουδαιότερο Έλληνα ηθοποιό. «Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός. Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Έχω μεγάλο έρωτα μαζί του, είναι ο σπουδαιότερος ηθοποιός»
Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη. Η
To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Έχω μεγάλο έρωτα μαζί του, είναι ο σπουδαιότερος ηθοποιός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr“Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός”
«Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση και πρέπει να το σταματάμε», είπε η Σοφία Βογιατζάκη. Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον σπουδαιότερο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοφία Βογιατζάκη: «Θεωρώ ότι ο Κιμούλης είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός»
Η Σοφία Βογιατζάκη, σε συνέντευξή της, εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Γιώργο Κιμούλη, ωστόσο υποστήριξε πως «οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση».
Διαβάστε το στο neolaia.grΣοφία Βογιατζάκη: «Για εμένα ο Κιμούλης είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός»
Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για τα όνειρά της, για την υποκριτική και το #metoo.Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αποκάλυψε πως ναυάγησε το όνειρό της να γίνει χορεύτρια, για τα παιδικά της χρόνια, για τον Γιώργο Κιμούλη και το #metoo. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης η Σοφία Βογιατζάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το χαμένο όνειρο, τη μητέρα της, το θαυμασμό της για τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και για την οικογένεια. «Ήθελα να γίνω χορεύτρια μικρή. Ήμουν πολύ ντροπαλή και δεν μίλαγα και πάντα με συγκινούσαν οι χορευτές που μπορούσαν να μεταδώσουν χωρίς τον λόγο το τόσο πολύ συναίσθημα». «Σκεφτόμουν ότι
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣοφία Βογιατζάκη: "Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός"
"Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr