Ανδρουλάκης: «Δεν έχουν συνωμοτήσει οι πλανήτες εις βάρος μου, αλλά ένας παρακρατικός μηχανισμός ο οποίος θα πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη» (Photos)

16:28 - 21/09/2022

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης το μεσημέρι.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υποκλοπές – Ανδρουλάκης: Εναντίον μου συνωμότησε ένας παρακρατικός μηχανισμός που πρέπει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη

Από την πλευρά της η Κ. Σακελλαροπούλου παρέπεμψε το Ν. Ανδρουλάκη στα «αρμόδια όργανα» όπως η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές και η δικαιοσύνη

Διαβάστε το στο

Υποκλοπές – Ανδρουλάκης: Εναντίον μου συνωμότησε ένας παρακρατικός μηχανισμός που πρέπει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη

Από την πλευρά της η Κ. Σακελλαροπούλου παρέπεμψε το Ν. Ανδρουλάκη στα «αρμόδια όργανα» όπως η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές και η δικαιοσύνη

Διαβάστε το στο tovima

Ανδρουλάκης: «Δεν έχουν συνωμοτήσει οι πλανήτες εις βάρος μου, αλλά ένας παρακρατικός μηχανισμός ο οποίος θα πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη»

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης το μεσημέρι. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Κατά την έναρξη της συνάντησής τους μοιράστηκαν τον εξής διάλογο: ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ κυρία Πρόεδρε για τη φιλοξενία. Πήρα την πρωτοβουλία να συναντηθούμε γιατί είναι μια κρίσιμη στιγμή και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη, με τη συνέχιση της παράνομης εισβολής του Πούτιν στην Ουκρανία, την κλιμακούμενη ενεργειακή κρίση, που πλήττει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και ιδιαίτερα τους πιο ευάλωτους Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες, και βέβαια με τις απαράδεκτες προκλήσεις του κ. Ερντογάν ε

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Ν. Ανδρουλάκης: Δεν έχουν συνωμοτήσει οι πλανήτες εις βάρος μου, αλλά ένας παρακρατικός μηχανισμός ο οποίος θα πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε γόνιμη τη συζήτηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου στο επίκεντρο βρέθηκε και το θέμα των υποκλοπών. Ο κ. Ανδρουλάκης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ανέφερε ότι είπε [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια