Ανδρουλάκης: Να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο παρακρατικός μηχανισμός που έχει συνωμοτήσει σε βάρος μου
16:36 - 21/09/2022
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε γόνιμη τη συζήτηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου στο επίκεντρο βρέθηκε και το θέμα των υποκλοπών.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ένας παρακρατικός μηχανισμός συνωμότησε εις βάρος μου
«Δεν έχουν συνωμοτήσει οι πλανήτες εις βάρος μου, αλλά ένας παρακρατικός μηχανισμός, ο οποίος θα πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη». Η φράση αυτή από τη δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, εξερχόμενου χθες του Προεδρικού Μεγάρου, συμπυκνώνει το ‘δόγμα’ της Χαριλάου Τρικούπη [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΝ. Ανδρουλάκης: Να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο παρακρατικός μηχανισμός παρακολουθήσεων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε γόνιμη τη συζήτηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου στο επίκεντρο βρέθηκε και το θέμα των υποκλοπών. Ο κ. Ανδρουλάκης εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ανέφερε ότι είπε στη Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «δεν είναι ένα προσωπικό ζήτημα αλλά είναι ένα ζήτημα Δημοκρατίας, […]
Διαβάστε το στο dete.gr