Ελίνα Τζένγκο στον Νίκο Μουτσινά: «Όνειρο τώρα...»
17:58 - 21/09/2022
Ελίνα Τζένγκο στον Νίκο Μουτσινά: «Όνειρο τώρα...»
21/09/2022
Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ ήταν η Ελίνα Τζένγκο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό αναφέρθηκε στην επιτυχία της και τα όνειρά της.
«Η μαμά μου δεν είδε τον αγώνα, όταν παρακολουθεί νιώθει ότι μεταδίδει σε μένα το άγχος της. Ο πατέρας μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, βλέπει κανονικά. Μέσω του αθλητισμού διαχειρίζομαι καλύτερα κάποιες καταστάσεις, γιατί σαν αθλητές πρέπει να ελέγχουμε το άγχος μας. Όταν ανέβηκα στο βάθρο έτρεμαν τα πόδια μου. Ήταν τρελή εμπειρία», τόνισε.
Σε ερώτηση για το τι άλλαξε μετά την επιτυχία της απάντησε: «Πλέον βγαίνω στο δρόμο και με α
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η χρυσή Ελίνα Τζένγκο στον Νίκο Μουτσινά: «Όνειρο τώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες»
Η Ελίνα Τζένγκο επισκέφτηκε το «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και όχι μόνο. Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ ήταν η Ελίνα Τζένγκο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό και μέλος της team future της bwin αναφέρθηκε στην επιτυχία της και τα όνειρά της. «Η μαμά μου δεν είδε τον […]
The post Η χρυσή Ελίνα Τζένγκο στον Νίκο Μουτσινά: «Όνειρο τώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr