Τρίπολη: Τα σπαρακτικά «αντίο» των γονιών του 15χρονου που σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση ποδηλάτων

05:00 - 22/09/2022

«Ραγίζουν» καρδιές οι σπαρακτικές αναρτήσεις των γονέων του 15χρονου μαθητή που σκοτώθηκε με το ποδήλατο στην Αρκαδία, όταν συγκρούστηκε με άλλον ποδηλάτη. Ο Χαράλαμπος ήταν μόλις 15 ετών, μαθητής της Α’ Λυκείου. Ήθελε να γίνει μαθηματικός, όμως η κακιά στιγμή είχε για εκείνον άλλα σχέδια. Σκοτώθηκε σε τροχαίο με το ποδήλατό του. Πώς να χωρέσει ο νους του πατέρα πως ο λεβέντης του «έφυγε» έτσι απλά σε μια βόλτα με το ποδήλατο. «Λαμπάκο μου, αστέρι ήσουν… Κι αστέρι είσαι… Σημαιοφόρε του Θεού και του Παραδείσου… Ο μοναδικός τσολιάς στον Άγιο Γιώργη θα είσαι εσύ λεβέντη μου», είναι η ανάρτηση του πατέρα του αδικοχαμένου παιδιού. Η μητέρα του Χαράλαμπου ψάχνει απαντήσεις. «Πολλά παιδιά

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπαρακτικό «αντίο» των γονιών του 15χρονου: «Λαμπάκο μου, αστέρι ήσουν…»

Ήθελε να γίνει μαθηματικός, όμως η κακιά στιγμή είχε για εκείνον άλλα σχέδιαΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας