Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Aυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του, με έβρισε και μου είπε να μην ξανασχοληθώ»

09:56 - 22/09/2022

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε η Άννα Φόνσου, η οποία To άρθρο Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: «Aυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του, με έβρισε και μου είπε να μην ξανασχοληθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Aυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του, με έβρισε και μου είπε να μην ξανασχοληθώ

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού 

Διαβάστε το στο

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Αυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του, με έβρισε και μου είπε να μην ξανασχοληθώ

Ο Γιώργος Μαρίνος απέχει εδώ και πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας

Διαβάστε το στο

Άννα Φόνσου: «Αυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του Γιώργου Μαρίνου με έβρισε…»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» ήταν καλεσμένη η Άννα Φόνσου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Μαρίνο...

Διαβάστε το στο Zougla

Άννα Φόνσου: «Αυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του Γιώργου Μαρίνου με έβρισε…»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο άλλος» ήταν καλεσμένη η Άννα Φόνσου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος απέχει πολλά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άννα Φόνσου για Γιώργο Μαρίνο: Aυτός που είχε αναλάβει τη φροντίδα του, με έβρισε και μου είπε να μην ξανασχοληθώ

Η Άννα Φόνσου, μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος απέχει εδώ και πολλά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της