Χρ. Σπίρτζης: Έδωσα νέα στοιχεία στον Εισαγγελέα για την παρακολούθησή μου με Predator
15:44 - 23/09/2022
Νέα στοιχεία έδωσε στον Εισαγγελία ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, για την υπόθεση της παρακολούθησής του, την οποία είχε καταγγείλει πριν λίγες ημέρες.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπίρτζης: Έδωσα νέα στοιχεία στον Εισαγγελέα για την παρακολούθησή μου με Predator
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι «αθλιότητα να εμποδίζουν τη συνεδρίαση της Θεσμών και Διαφάνειας»
Διαβάστε το στο Χρήστος Σπίρτζης: Έδωσα νέα στοιχεία στον Εισαγγελέα για την παρακολούθησή μου με Predator
Χρήστος Σπίρτζης: Αθλιότητα να εμποδίζουν τη συνεδρίαση της Θεσμών και ΔιαφάνειαςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣπίρτζης: Νέα κατάθεση στον εισαγγελέα για την παγίδευση του κινητού του
Ο κ. Σπίρτζης έκανε λόγο για «προσπάθεια συγκάλυψης» της υπόθεσης των υποκλοπών, υποστηρίζοντας ότι θα πέσει στο κενό.
Διαβάστε το στο tovimaΧρήστος Σπίρτζης: Έδωσε κατάθεση στον εισαγγελέα υπόθεση των υποκλοπών
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, σύμφωνα με σχετική δήλωσή του, έδωσε λεπτομερή» κατάθεση στον εισαγγελέα, «σχετικά με την παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου με Predator».Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, σύμφωνα με σχετική δήλωσή του, έδωσε λεπτομερή» κατάθεση στον εισαγγελέα, «σχετικά με την παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου με Predator».Μάλιστα όπως είπε, προσκόμισε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, «αλλά και νέα στοιχεία σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση». Εξήγησε ότι ένα από αυτά τα νέα στοιχεία είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρήστος Σπίρτζης: Έδωσα νέα στοιχεία στον Εισαγγελέα για την παρακολούθησή μου με Predator
Τι απάντησε ο Χρήστος Σπίρτζης στην ερώτηση εάν έχει στοιχεία που δείχνουν ότι υπάρχει εμπλοκή της ΕΥΠ στην παρακολούθηση με το Predator.
Διαβάστε το στο thetoc.grΧρ. Σπίρτζης: Έδωσα νέα στοιχεία στον Εισαγγελέα για την παρακολούθησή μου με Predator
«Λεπτομερή κατάθεση» στον εισαγγελέα σχετικά με την παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου με Predator έδωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης και προσκόμισε «όλα τα απαραίτητα στοιχεία αλλά και νέα στοιχεία σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση», [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΣπίρτζης: Έδωσα νέα στοιχεία για την παρακολούθησή μου με Predator
«Λεπτομερή κατάθεση» στον εισαγγελέα σχετικά με την παγίδευση του κινητού του τηλεφώνου με Predator έδωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης και προσκόμισε «όλα τα απαραίτητα στοιχεία αλλά και νέα στοιχεία σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση», όπως δήλωσε ο ίδιος εξερχόμενος από τα δικαστήρια.
«Ένα από αυτά είναι η πιστοποίηση από το citizen lab του Καναδά ότι τα μηνύματα αυτά είναι μηνύματα επιμόλυνσης με Predator», είπε και συνέχισε:
«Θα ήθελα με την ευκαιρία να πω ότι η προσπάθεια συγκάλυψης, η προσπάθεια να μην έρθουν να καταθέσουν οι αρμόδιοι, οι υπεύθυνοι για τις παρακολουθήσεις με Predator, η προσπάθεια να αποσυνδεθεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και η κυβ
Διαβάστε το στο grtimes.grΣπίρτζης: Νέες αποκαλύψεις για την παρακολούθηση με Predator
Ο τομεάρχης Προστασίας Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προσκόμισε στο εισαγγελέα νέα στοιχεία σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr