Μητσοτάκης: «Θέλω να απευθυνθώ στον τουρκικό λαό – Είμαστε γείτονες, όχι εχθροί σας»

23:54 - 23/09/2022

Ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΓΣ του ΟΗΕ εξαπέλυσε “επίθεση φιλίας” στο λαό της Τουρκίας, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τον αναθεωρητισμό και την επιθετικότητα της τουρκικής ηγεσίας. «Η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαιού, δεν θα συμβιβαστώ, είναι κόκκινη γραμμή» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών […] The post Μητσοτάκης: «Θέλω να απευθυνθώ στον τουρκικό λαό – Είμαστε γείτονες, όχι εχθροί σας» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα ειρήνης στον τουρκικό λαό – Δείτε τα «τουίτ» στα τουρκικά

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτεινε κλάδο ελιάς στον τουρκικό λαό λέγοντας πως «η Τουρκία μπορεί να είναι έτερος και σύμμαχος της Ελλάδας αν το επιλέξει». Σε αποστροφή του λόγου του, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε στους Τούρκους πολίτες πως «η Ελλάδα δεν απειλεί την […] Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα ειρήνης στον τουρκικό λαό – Δείτε τα «τουίτ» στα τουρκικά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης: “Θέλω να απευθυνθώ στον τουρκικό λαό – Δεν είμαστε εχθροί σας”

Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΓΣ του ΟΗΕ εξαπέλυσε “επίθεση φιλίας” στο λαό της Τουρκίας, καταγγέλοντας ταυτόχρονα τον αναθεωρητισμό και την επιθετικότητα της τουρκικής ηγεσίας. Το άρθρο Μητσοτάκης: “Θέλω να απευθυνθώ στον τουρκικό λαό – Δεν είμαστε εχθροί σας” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μήνυμα ειρήνης στον τουρκικό λαό -Τα δυο tweet στα τουρκικά

Έμφαση στη φιλία των δύο λαών -Ελλήνων και Τούρκων- έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), τονίζοντας πως έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ζουν αρμονικά. «Δεν είμαστε εχθροί» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε πως «η Τουρκία μπορεί να είναι έτερος και σύμμαχος της Ελλάδας αν το επιλέξει». Σε αποστροφή του λόγου του, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε στους Τούρκους πολίτες πως «η Ελλάδα δεν απειλεί την Τουρκία» και πως Ελλάδα και Τουρκία δεν είναι εχθροί, αλλά γείτονες. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «το να αμφισβητεί την κυριαρχία είναι κόκκινη γραμμή που δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να περάσει. Ποτέ δεν θα συμ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)