Ατύχημα για τον Κώστα Νεστορίδη: «Και με φορείο θα είμαι στα εγκαίνια της OPAP Arena!»

15:54 - 24/09/2022

Ατύχημα για τον Κώστα Νεστορίδη: «Και με φορείο θα είμαι στα εγκαίνια της OPAP Arena!» 24/09/2022 τυχος στάθηκε ο Κώστας Νεστορίδης μόλις μία εβδομάδα πριν τα εγκαίνια της OPAP Arena. Όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο Facebook o γιος του, ο «Νέστορας» έπεσε και χτύπησε σε βόλτα που ήθελε να κάνει για να πάει στο καφενείο και να δει τους φίλους του. Όμως, επική είναι η απάντηση του ίδιου μετά το ατύχημα. Όπως αναφέρει στο post του ο Γιώργος Νεστορίδης, όταν τον ρώτησε «πώς θα πας τώρα στα εγκαίνια», εκείνος απάντησε: «Και σε φορείο πάνω να είμαι, θα πάω!». Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ατύχημα για τον Νεστορίδη: «Και σε φορείο πάνω να είμαι, θα πάω στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε ένα μικρό ατύχημα αλλά γνωστοποίησε ότι δεν θα τον εμποδίσει να είναι στα εγκαίνια της OPAP Arena

Διαβάστε το στο

Ατύχημα για Νεστορίδη: «Και σε φορείο πάνω να είμαι, θα πάω στα εγκαίνια του γηπέδου»

Ο Κώστας Νεστορίδης είχε ένα μικρό ατύχημα, αλλά είναι αποφασισμένος να δώσει κανονικά το «παρών» στα εγκαίνια της OPAP Arena.

Διαβάστε το στο

ΑΕΚ: Ατύχημα για τον Κώστα Νεστορίδη - «Θα πάω στα εγκαίνια και στο φορείο»

ΑΕΚ: Η μεγάλη στιγμή για τους «κιτρινόμαυρους» πλησιάζει, καθώς την ερχόμενη Παρασκευή (30/9) θα γίνουν τα εγκαίνια της «OPAP Arena».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

ΑΕΚ: Ατύχημα για τον Νεστορίδη – «Θα είμαι στα εγκαίνια του γηπέδου και με φορείο»

Όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς την 30η Σεπτεμβρίου αφού εκείνη την ημέρα θα γίνουν τα εγκαίνια της OPAP Arena και ο Κώστας Νεστορίδης, ένας από τους θρύλους της, είναι αποφασισμένος να βρίσκεται εκεί ακόμη κι αν χρειαστεί να είναι πάνω σε φορείο, όπως είπε έπειτα από ατύχημα που είχε. Ο 92χρονος Νεστορίδης, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά, είχε ένα μικρό ατύχημα όταν έπεσε καθώς πήγαινε για το καφενείο. Παρ’ όλα αυτά, δεν πτοείται και είναι αποφασισμένος να βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 30 του μήνα για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. «Καί σού είπα προχθές πρόσεχε μια εβδομάδα έμεινε…. εσύ ήθελες να π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ατύχημα για τον Κώστα Νεστορίδη: «Και σε φορείο πάνω να είμαι, θα πάω στα εγκαίνια του γηπέδου»

Ο Κώστας Νεστορίδης είχε ένα μικρό ατύχημα, αλλά είναι αποφασισμένος να δώσει κανονικά το «παρών» στα εγκαίνια της OPAP Arena. Ο 92χρονος Κώστας Νεστορίδης, όπως ενημέρωσε ο γιος του Γιώργος, είχε ένα μικρό ατύχημα όταν έπεσε πηγαίνοντας για το καφενείο. Ο μύθος της ΑΕΚ, όμως, δεν σκοπεύει να χάσει με τίποτα τα εγκαίνια της OPAP […] Το άρθρο Ατύχημα για τον Κώστα Νεστορίδη: «Και σε φορείο πάνω να είμαι, θα πάω στα εγκαίνια του γηπέδου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ατύχημα για τον Νεστορίδη! «Και με φορείο θα είμαι στα εγκαίνια!», η συγκολονιστική ατάκα του!

Δείτε το ποστάρισμα του γιου του Γιώργου

Διαβάστε το στο aek365.com

ΑΕΚ: Ατύχημα για τον Νεστορίδη - «Και με φορείο θα πάω στα εγκαίνια της OPAP Arena»

Ο Κώστας Νεστορίδης είχε ένα μικρό ατύχημα, αλλά θα βρεθεί…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μεγάλος Νεστορίδης: “Και με φορείο θα είμαι στα εγκαίνια!”

Ένα απρόοπτο είχε ο τεράστιος παλαίμαχος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης, μια βδομάδα πριν τα εγκαίνια του Ναού. Συγκεκριμένα, ο ζωντανός θρύλος της “Ένωσης” είχε ένα μικρό ατύχημα, καθώς πηγαίνοντας προς το καφενείο χτύπησε, όπως αναφέρει ο γιος του Γιώργος, Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να είπε πως, ακόμη και πάνω σε φορείο θα βρίσκεται στα εγκαίνια […] The post Μεγάλος Νεστορίδης: “Και με φορείο θα είμαι στα εγκαίνια!” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)